Hola, sóc la Isabel.

Sóc mestra de Primària. Vaig acabar magisteri al 1980 amb l'especialitat de filologia anglès. Des de llavors he treballat en diversos centres de les comarques de Tarragona, Actualment, i des del 1999 treballo al CEIP La Canonja, al Tarragonès, on imparteixto l'anglès a Cicle Superior.

La idea d'aquesta pàgina em va sorgir durant la realització del projecte que havia de presentar pel curs telemàtic "Creació d'activitats interactives per a l'àrea de llengües",

Per poder crear més activitats per aquesta pàgina i pels diferents racons de l'aula d'idiomes vaig sol.licitar una llicència d'estudis al Departament d'Ensenyament. Llicència que em va ser concedida pel curs 2002-2003.

Aquest és el resultat del treball realitzat durant aquesta llicència, no el considero acabat, i la meva intenció és continuar afegint i actualitzant les activitats i centres d'interès.
Si teniu alguna sugerència, idea, crítica, ... i me la voleu fer arribar serà benvinguada.

No són cap experta i els programes que he utilitzat pel disseny de la pàgina web i per la creació de les diferents activitats són d'un ús bastant senzill: "Navegador Communicator", "Hot potatoes", "Güeb" i "Flash".

Les imatges que he utilitzat les he extret de les següents fonts:


 
Back to index