logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

Menú

  1. Descripció general

  2. Instal·lació

  3. Configuració i actualització

  4. Anàlisi complet

  5. Desinstal·lació

Panda Antivirus Pro 2012

Instal·lació

La instal·lació es realitza en ordinadors sense cap antivirus instal·lat. En cas que hi hagués una altra versió de Panda o un altre producte antivirus instal·lat a l'ordinador, serà necessari fer una desinstal·lació prèvia a la instal·lació.

Per a instal·lar l'antivirus Panda descarregueu l'arxiu corresponent a la versió 2012 de la següent pàgina i executeu-lo.

Descarregueu la documentació amb els codis d'activació que trobareu al GEPSE. Disposeu del següent tutorial: Gestor de Recursos. Descàrrega de fitxers del GEPSE.

Cliqueu l'executable descarregat per començar l'instal·lació. En primer lloc es realitzarà una extracció dels arxius necessaris per a la instal·lació en una carpeta temporal:

Un cop extrets els arxius, començarà el procés d'instal·lació:

En primer lloc caldrà acceptar l'acord de llicència. Premeu Si per continuar:

Seguidament, apareixerà una finestra en la que se us demanarà quin tipus d'instal·lació voleu realitzar i en quina ruta es desaran els fitxers. Realitzeu una Instalación Típica i modifiqueu la carpeta de destí per a que estigui a la unitat D:

Un cop premut el botó Siguiente, es comença a instal·lar el producte:

L'opció Acuerdo de cooperación és opcional i la podeu activar o desactivar des de les configuracions, feu clic a Siguiente.


Finalment, activeu la casella Abrir Panda Antivirus Pro 2012 i desmarqueu la casella Leer los consejos sobre Panda AV Pro 2012, tal i com es mostra a la següent imatge i premeu Finalizar:

Arribats a aquest punt, ja teniu el Panda Antivirus Pro 2012 instal·lat.

 

Activació

Un cop s'ha instal·lat l'antivirus, el primer que cal fer es activar-lo per poder tenir-lo sempre actualitzat a la última versió i rebre els últims identificadors d'amenaces. Podeu accedir a la finestra d'activació del producte a través de la notificació que apareix a la part inferior dreta de la pantalla.

En cas de que no aparegui aquesta notificació, obriu el Panda Antivirus Pro a través de la icona de la barra de notificacions per accedir al panell principal de l'aplicació:

Com podeu observar, el primer que demana es activar el producte. Introduïu els codis d'activació que trobareu al GEPSE i premeu Siguiente. A la següent finestra introduïu l'adreça de correu electrònic i el número de client que hi figuren també al GEPSE i premeu novament Siguiente:

A continuació, l'aplicació valida les credencials i registra el producte.

Si el procés finalitza correctament, l'aplicació mostra la següent finestra. Premeu el botó Finalizar per acabar el procés.

Arribats a aquest punt, es recomana realitzar un primer anàlisi exhaustiu de tot el sistema. Per a més informació, consulteu l'apartat Anàlisi complet.

puja