logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

Presentació

El Departament d’Ensenyament conscient de la importància de la promoció de la salut duu a terme, conjuntament amb altres departaments de la Generalitat, programes per al foment dels hàbits saludables, del benestar emocional, de la socialització i de la prevenció de conductes de risc dels infants i joves.

 

Destacats

 • Programa tas de Fundació Alicia

  Si ets professor de secundària, el programa TAS t’interessa!. El  Programa TAS (Tu  i Alícia  per  la Salut) és  una programa educatiu que  té  com  a objectiu millorar els hàbits alimentaris i d’activitat física dels adolescents de 3r d’ESO .A  través de la Plataforma TAS, es pot dur a terme, online, el programa a l’aula, de manera totalment gratuïta,senzilla i pràctica.

  Departament d'Ensenyament
 • Normativa Cigarretes electròniques

  S'ha publicat al BOE la Llei 3/2014, de 27 de març, per la qual es modifica el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris i altres lleis complementàries: No es permet l’ús de les cigarretes electròniques als espais de treball de la Generalitat de Catalunya, per la qual cosa se’ls hi donarà el mateix tractament que a les cigarretes tradicionals.

  enllaç vídeo cigarretes electròniques

  Departament d'Ensenyament

Enllaços