logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

AgendaNo hi ha esdeveniments en el període

Destacats

 • Dramatúrgies breus, de fàcil representació en els centres, inspirades en el món espriuà adreçades a les noves generacions.

  Data: 20 d’octubre de 2014, a les 19 h, a l’Institut del Teatre de Barcelona. (Plaça Margarida Xirgu,s/n.)

  Cal confirmació de l'assistència al correu electrònic protocol.ensenyament@gencat.cat o al telèfon 93 400 69 64.

  Departament d'Ensenyament i Diputació de Barcelona
 • Voltem pel món

  Activitat col·laborativa en línia al voltant de les competències comunicatives i digitals per a alumnat novingut.

  Inscripció fins al 30 d'octubre de 2014

  Departament d'Ensenyament
 • Educació intercultural

  Nou apartat que dóna resposta a l'exigència de preparar a la ciutadania perquè pugui desenvolupar-se en una societat plural i democràtica

  Departament d'Ensenyament
 • Mapa de les fires del llibre de Catalunya 2014

  Publicació que recull les fires del llibre que se celebraran a Catalunya durant el 2014. Té l'objectiu d'acostar-les al públic i de fer visible el llibre en català i aranès.

  Institut Català de les Empreses Culturals. Departament de Cultura
 • Convocatòria Premis Nacionals eTwinning 2015

  Oberta la convocatòria de Premis Nacionals eTwinning 2015 per a projectes realitzats total o parcialment durant el curs 2013-2014. Presentació de sol·licituds del 7 d'octubre fins al 6 de novembre de 2014.

  Com en l'anterior convocatòria, un dels requisits és haver obtingut el Segell de Qualitat en el projecte que es presenta a premi.

 • Projectes iEARN Pangea 2014-2015

  Projectes col·laboratius per al curs 2014-2015 adreçats a tots els nivells educatius. Oberta la inscripció

  iEARN Pangea
 • Model de Parlament Europeu

  Programa de debat per a joves que té com a objectius fomentar la consciència de ciutadania europea i fer que coneguin per pròpia experiència com funciona un parlament.

  Està adreçat a alumnes de 1r de Batxillerat i 1r de Cicles Formatius de grau mitjà.

  Oberta la inscripció de la fase escolar per a l'edició 2014-2015 fins al 14 de novembre de 2014

  Fundación San Patricio

Directe a

Presentació

 • El nostre país ha estat sempre un país d'acollida, obert i emprenedor, i, en general, l'escola ha sabut estar a l'alçada de les exigències socials i fer una aportació important a la comunicació, a la convivència, a la identitat i a la cohesió social.

  Avui, constatem, una vegada més, que la nostra és una societat canviant, complexa i rica en diversitat. I aquest paisatge humà és ben present i ben viu als nostres centres educatius, que han assumit el repte de gestionar aquesta complexitat i aquesta diversitat lingüística, social i cultural, i convertir-la en una oportunitat de millora i de creixement col•lectiu.

  Tanmateix, aquesta convicció i aquesta voluntat, per transformar-se en professionalitat innovadora, exigeixen eines, metodologies, estratègies, pautes d'intervenció, materials didàctics.

  Aquest espai de Llengua i literatura, de comunicació, de convivència i de cohesió social és una aportació i una col•laboració dinàmica i compartida que vol ajudar a tots els professionals en aquest important repte educatiu.