logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

Destacats

 • Trobades de coordinació CdA

  Enllaç per a la inscripció dels centres a les trobades de coordinació per a les estades als Camps i Entorns d'Aprenentatge.

  Servei d'Orientació i Serveis Educatius
 • El joc dels racons del Monestir de Ripoll

  El CdA del Ripollès proposa una nova lectura de la història de Catalunya a través d'una passejada per l'interior de l'església del Monestir de Ripoll.

  CdA del Ripollès
 • Un nou entorn per aprendre geologia

  L'Entorn d'aprenentatge de Tremp ofereix estades per transmetre els coneixements bàsics de diferents matèries curriculars amb activitats relacionades amb la geologia i la paleontologia, la història i la hidroelectricitat.

  EdA de Tremp
 • Itinerari per la Garriga d

  Itinerari escolar, del grup de treball "Arrela't a l'Empordà", per conèixer les construccions de pedra seca com a elements del paisatge i la regeneració de la vegetació després de l'incendi de l'estiu de 2012.

  CdA d'Empúries
 • Música, paisatge i emocions al Cap de Creus

  Els alumnes d'ESO i de Batxillerat de l'Institut Baix Empordà visiten el Cap de Creus per reconèixer les emocions que es desperten al viure en contacte amb la natura i com millora la capacitat creativa.

  CdA d'Empúries
 • Els universitaris de Geografia visiten el CdA del Ripollès

  Un grup d'universitaris de la Facultat de Geografia de la UB, amb el seu professor Romà Pujadas, volen conèixer l’activitat docent i d’investigació que desenvolupa el CdA a la Vall de Ribes.

  CdA del Ripollès
 • Camps d

  El 28 de juny es van fer públiques les adjudicacions per realitzar estades i sortides als CdA. A través de l'aplicatiu es pot consultar si les sol·licituds han pogut ser ateses. Des de l'aplicatiu, el centre educatiu ha d'acceptar o rebutjar l'assignació de l’estada o sortida. El termini és fins el 17 de setembre. Posteriorment s'haurà de formalitzar la inscripció.

  Servei d'Orientació i Serveis Educatius
 • Casa Marsans "Històries d

  Nova activitat de recerca de la Casa Marsans sobre aspectes històrics i socials del segle XX: la Barcelona burgesa, la Guerra Civil, la postguerra i el Franquisme, recollits fent ús de dispositius mòbils (tablets).

  CdA de Barcelona
 • Omplim de música escoles i instituts

  La Campanya Dona la Nota ha tingut ha tingut un gran èxit, amb 553 escoles i Institus amb més de 150.000 alumnes. Ha comptat amb la l'addesió d'artistes coneguts. Videoclip

  CdA Pau Casals
 • Dia internacional del Peix Viatger 2014

   L’Escola Enric Grau i Fontseré de Flix ha participat en l'observació i alliberament de 4.500 anguilons a la zona del Pas de la Barca de Flix amb motiu del Dia Internacional del Peix Viatger per conscienciar-nos de la importancia de la connectivitat dels rius.

  EdA de Sebes i meandre de Flix
 • Xarxa d

  Presentem la Xarxa d’Escoles Històriques de Barcelona (XEHB), que va néixer el curs 2011-2012 a partir de la constitució d’un grup de treball integrat per docents de diferents escoles i instituts de la ciutat de Barcelona, coordinats i assessorats pel CdA de la Noguera i el CdA de Barcelona.

  CdA de Barcelona
 • Èxit del Young VolcandPark

  El Young volcandpark, dut a terme a Olot del 21 al 24 de maig, com a congrés paral·lel del volcandpark tindrà la seva continuitat el 2014 a Hawai.

  CdA de la Garrotxa
  (Olot)

Vídeos dels CdA

Webs dels CdA

Situació del camps d'aprenentatge CdA de l'Alt Berguedà<br>(Guardiola de Berguedà) CdA de Barcelona CdA de Can Santoi<br>(Molins de Rei) EdA de Pujalt (Anoia) CdA del delta de l'Ebre<br>(Sant Carles de la Ràpita) CdA d'Empúries<br>(L'Escala) CdA de la Garrotxa<br>(Olot) CdA de Juneda<br>(Juneda) CdA dels Monestirs del Cister<br>(L'Espluga de Francolí) CdA de la Noguera<br>(Sant Llorenç de Montgai) CdA Pau Casals <br>(Comarruga-El Vendrell) CdA del Ripollès <br>(Planoles) CdA de la ciutat de Tarragona<br>(Tarragona) CdA de la vall de Boí<br>(Barruera) CdA de les valls d'Àneu<br>(Esterri d'Àneu) EdA de Sebes i Menadre de Flix<br>(Flix) EdA de Tuixent<br>(Tuixent) EdA de Tremp;(Tremp)

 

CdA de l'Alt Berguedà
(Guardiola de Berguedà)
CdA del Bages
(Manresa)
CdA de Barcelona
(Barcelona)
CdA de Can Santoi
(Molins de Rei)
CdA del Delta de l'Ebre
(Sant Carles de la Ràpita)
CdA d'Empúries
(Empúries)
CdA de la Garrotxa
(Olot)
CdA de Juneda
(Juneda)
CdA dels Monestirs del Cister
(L'Espluga del Francolí)
CdA de la Noguera
(Sant Llorenç de Montgai)
CdA Pau Casals
(Coma-ruga - el Vendrell)
CdA del Ripollès
(Planoles)
CdA de la Ciutat de Tarragona
(Tarragona)
CdA de la Vall de Boí
(Barruera)
CdA de les Valls d'Àneu
(Esterri d'Àneu)
Entorn d'aprenentatge de l'Observatori de Pujalt 
(Pujalt)
Entorn d'aprenentatge de Sebes i Meandre de Flix
(Flix)
Entorn d'aprenentatge de Tremp
(Tremp)
Entorn d'aprenentatge de Tuixent
(Josa-Tuixén)