logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

AgendaNo hi ha esdeveniments en el període

Destacats

 • English Time in Alt Empordà

  English Time és un projecte d'Immersió Lingüística a l’Anglès dissenyat per Gemma Martínez i Raquel Feliu de INS Narcís Monturiol. La idea és molt simple:  volen arribar a què els  alumnes parlin anglès en matèries no lingüístiques tantes hores com sigui possible un cop a la setmana durant  tot l'any. L’espai web que us presentem  està dinamitzat pel professorat del grup de treball “English Time l'Alt Empordà” amb el suport del Servei educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

  SEZ-CRP Alt Empordà
  (Figueres)
 • English Day 2015

  Per tercer any consecutiu,  entre el 23 de febrer i fins el 4 de març, se celebra l’English Day als centres educatius de l’àmbit del Centre de Recursos Pedagògics Vallès Oriental I (Canovelles, La Roca del Vallès, Les Franqueses del Vallès i Granollers). Aquesta activitat, coordinada des del Pla de Formació del Professorat de la Zona (PFZ) del Departament d’Ensenyament pretén fer visible a la Comunitat Educativa de cada centre el treball d’Anglès que es realitza a les aules durant tot el curs. 

  SEZ-CRP CRP del Vallès Oriental I
  (Granollers)
 • Contes que roden

  Segona edició de la "roda de contes" amb la voluntat d'afavorir que el professorat i l'alumnat de primària de Santa Coloma de Gramenet tingui un espai on poder comunicar i compartir les seves creacions literàries. Presentació de l’experiència en la Jornada d’Intercanvi 2014.

  SEZ-CRP Ciutat de Santa Coloma de Gramenet
 • Butlletí digital del Banc de Recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement. FEBRER 2015

  Recull de les darreres novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya: Banc de recursos. La lectura, font de plaer i de coneixement" (BDR).

  Centres de Recursos Pedagògics
  Catalunya
 • Participa al Let

  L’Agència de Residus de Catalunya promou la campanya Let’s Clean Up Europe! que se celebra a tot Europa del 8 al 10 de maig, Aquesta campanya consisteix en la realització d’accions de neteja en espais naturals del nostre entorn per part dels ciutadans, escoles, administracions, empreses, associacions... La inscripció és oberta fins el 15 d’abril de 2015. A la web de l’Agència de Residus de Catalunya  hi ha  el formulari d’inscripció, els recursos per organitzar l’activitat  i el vídeo promocional.

  Servei d'Orientació i Serveis Educatius
 • II Congrés de Ciència. Educació infantil i primària

  Aquest curs 2014-2015 tindrà lloc el II Congrés de ciència d'educació infantil i primària amb la voluntat de disposar d'un espai i un temps perquè l'alumnat de Santa Coloma de Gramenet comuniqui i comparteixi els seus treballs d'investigació.

  SEZ-CRP Ciutat de Santa Coloma de Gramenet
 • La Ciència en Primera Persona 2014. Resum avaluatiu

   En el marc de la 19a Setmana de la ciència, el dimecres 19 de novembre s’han realitzat  a tot el país  101 conferències - col•loqui simultànies adreçades a l’alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Les conferències han anat  a càrrec de científics que es dediquen a la investigació que han explicat la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà i han estat organitzades en l’àmbit de cada Centre de Recursos Pedagògics.

  Centres de Recursos Pedagògics
  (Catalunya)
 • Recursos de la Gran Guerra

   El 2014 es compleixen 100 anys de l'esclat de la Primera Guerra Mundial. En el marc de la commemoració del centenari de l'inici de la Gran Guerra, i dins de les Jornades d'actualització científica adreçades al professorat de secundària, volem posar al vostre abast un conjunt de recursos i enllaços que esperem puguin ser d'utilitat per la  tasca docent  a l'aula.

  SEZ-CRP del Vallès Occidental
  CRP Terrassa - CRP Rubí-Castellbisbal

D'interès