logo del Departament d'Ensenyament la Generalitat de Catalunya
El meu XTEC

Destacats

 • 10è Congrés de Ciència del Garraf. Els infants, protagonistes de la ciència

  Igual que en edicions anteriors, el Congrés de Ciència pretén donar una eina més per potenciar tot el treball que s’està portant a terme als centres en l’àmbit de l’observació, la recerca i l’experimentació. Del 18 al 22 de maig de 2015 diferents grups d’Educació Infantil i Primària dels Centres de la comarca del Garraf presentaran les diferents ponències que han preparat al llarg del curs i escoltaran les presentades pels grups d'altres centres.

  SEZ-CRP del Garraf
  (Vilanova i la Geltrú)
 • Butlletí digital del Banc de Recursos. La lectura: font de plaer i de coneixement. MAIG 2015

  Recull de les darreres novetats relacionades amb la lectura en tot el seu abast, incorporades pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya: Banc de recursos. La lectura, font de plaer i de coneixement" (BDR).

  Centres de Recursos Pedagògics
  Catalunya
 • Full Informatiu del CRP del Vallès Occidental IV

   El CRP del Vallès Occidental IV ha elaborat el Full informatiu del segon trimestre del curs 2014-2015, amb informacions d'activitats de la seva zona i d'altres d'interès per al professorat en general.

  CRP del Vallès Occidental IV
  (Sant Cugat del Vallès)
 • Recursos de la Gran Guerra

   El 2014 es compleixen 100 anys de l'esclat de la Primera Guerra Mundial. En el marc de la commemoració del centenari de l'inici de la Gran Guerra, i dins de les Jornades d'actualització científica adreçades al professorat de secundària, volem posar al vostre abast un conjunt de recursos i enllaços que esperem puguin ser d'utilitat per la  tasca docent  a l'aula.

  SEZ-CRP del Vallès Occidental
  CRP Terrassa - CRP Rubí-Castellbisbal
 • La Ciència en Primera Persona 2014. Resum avaluatiu

   En el marc de la 19a Setmana de la ciència, el dimecres 19 de novembre s’han realitzat  a tot el país  101 conferències - col•loqui simultànies adreçades a l’alumnat de 4t d'ESO i Batxillerat. Les conferències han anat  a càrrec de científics que es dediquen a la investigació que han explicat la seva tasca, tant des del vessant científic com del vessant humà i han estat organitzades en l’àmbit de cada Centre de Recursos Pedagògics.

  Centres de Recursos Pedagògics
  (Catalunya)
 • Camps d

  Del 15 al 31 de maig s'obre el període d'inscripció als Camps i als Entorns d'aprenentatge per al curs 2015-2016. Inscripció general per tots els Camps i Entorns a l'aplicatiu en línia. Inscripció específica a l'Entorn d'aprenentatge del Canigó al formulari. Consulteu abans què són i l'oferta pedagògica

  Servei d'Orientació i Serveis Educatius
 • Materials de matemàtiques

  En aquest espai, s’hi poden trobar recursos TAC, enllaços a pàgines d’interès i recursos manipulatius  de tots els blocs de l’Àrea de matemàtiques,  adreçats a  l’Educació Primària i al primer cicle  de l’Educació Secundària Obligatòria. El material ha estat elaborat pel grup de treball: “Material Manipulatiu Matemàtic Anoia”.

  SEZ-CRP de l'Anoia
  (Igualada)
 • English Time in Alt Empordà

  English Time és un projecte d'Immersió Lingüística a l’Anglès dissenyat per Gemma Martínez i Raquel Feliu de INS Narcís Monturiol. La idea és molt simple:  volen arribar a què els  alumnes parlin anglès en matèries no lingüístiques tantes hores com sigui possible un cop a la setmana durant  tot l'any. L’espai web que us presentem  està dinamitzat pel professorat del grup de treball “English Time l'Alt Empordà” amb el suport del Servei educatiu del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

  SEZ-CRP Alt Empordà
  (Figueres)
 • II Congrés de Ciència. Educació infantil i primària

  Aquest curs 2014-2015 tindrà lloc el II Congrés de ciència d'educació infantil i primària amb la voluntat de disposar d'un espai i un temps perquè l'alumnat de Santa Coloma de Gramenet comuniqui i comparteixi els seus treballs d'investigació.

  SEZ-CRP Ciutat de Santa Coloma de Gramenet

D'interès