MALABARS AMB PILOTES

 

El primer pas és familiaritzar-se amb la mida i el pes de la pilota. Tirarem amunt la pilota i l'agafarem, provarem diferents altures, l'agafarem sense mirar, la passarem d'una a l'altra mà.

 

Un primer moviment serà realitzar moviments amb les dues pilotes de forma simultània una a cada mà.. Primer podem llançar les dues pilotes de forma simultània, i després provar-ho de forma alternativa. Hem d'intentar llançar les dues pilotes amb la mateixa força.

Ara ja podem practicar utilitzant les dues pilotes en una mateixa mà. Mourem les pilotes formant dues columnes paral·leles o bé fent cercles en una mà. És molt important agafar domini amb les dues mans.

El moviment bàsic i més usual amb tres pilotes s'anomena cascada. Cada pilota fa un moviment en forma de vuit invertit.

Amb una pilota, llançar-la d'una mà a l'altra més o menys a l'altura dels ulls, com pots veure en la il·lustració

Amb dues pilotes, una a cada mà, llança de dreta a esquerra i al revés, procurant que no xoquin les pilotes en l'aire.

Aquí és important la sortida de la segona pilota, abans de rebre las primera. Llançarem la segona pilota quan la primera estigui a dalt del tot i comenci a baixar

Ara ho fem seguit, cada mà rep i llança dues vegades
Agafa dues pilotes en una mà i una en l'altra. Es comença per la mà on hi ha dues pilotes. Primer es llança una i després una de l'altra mà, després de llançar aquesta s'ha de rebre la pilota que ve de l'altra mà, i així successivament.

Si has seguit tots els passos,

Felicitats!

Ja ets un Malabarista