Aquesta pàgina vol facilitar l'accés a aquelles presentacions que corren per internet i que poden servir per a reflexions de grup, classes, grups de joves, celebracions litúrgiques... Agrairem els vostres suggeriments, aportacions i les vostres correccions. És interessant la visualització - pantalla sencera. Són presentacions que creiem que són lliures, si trobeu algun element que sabeu que té restricions de publicació © ens ho comuniqueu per poder-lo eliminar. Si carregueu les presentacions des de la pàgina triguen molt en baixar, us aconsello guardar-les amb «anomena i desa la destinació» [guardar como] directament al vostre escriptori. Us indiquem a cada presentació si té so i el volum de KB. Si voleu rebre les novetats escriviu un correu a aballus@xtec.cat, indiqueu sisplau alguna dada com lloc, professió, utilització dels PPS. Agrairem les vostres aportacions i suggeriments.

Per continuar:

Només es coneixen les coses que es domestiquen -va dir la guineu. Els homes ja no tenen temps de conèixer res. Compren coses fetes als botiguers. Però com que no hi ha botiguers d'amics, els homes ja no tenen amics. Si vols un amic, domestica'm!

Adéu -va dir la guineu. Vet aquí el meu secret. És molt senzill: només s'hi veu bé amb el cor. L'essencial és invisible als ulls.