Treball de recerca de Batxillerat
L'AVE A RIELLS I VIABREA
6. Agraïments


Agraeixo a tots els membres de l'Ajuntament de Riells i Viabrea la seva enorme bondat en prestar-me tota la informació que els he demanat i la seva paciència envers les meves pesades preguntes.

Dono les gràcies també a tots els veïns expropiats que he entrevistat per haver-me convidat a casa seva i haver-me ajudat a enfocar el tema des del seu punt de vista ( "l'AVE no serveix per res!"). 

També donc les gràcies a l'Esteve Trunas per haver-me cedit més temps del que podia cedir-me i per haver-me explicat tants secrets i anècdotes sobre l'AVE.

I agrair també als regidors de l'Ajuntament de Sils els tractes que m'han ofert encara que, finalment, no els hagi necessitat.

Ja per acabar, m'agradaria donar les gràcies als membres de l'hemeroteca oberta d'El Punt Diari de Girona pel bon tracte amb que em van atendre i la molta ajuda que em van oferir; de la meva visita a l'hemeroteca d'El Punt en trec moltes coses bones, la més important de les quals, a més de la informació útil per a aquest treball, és l'experiència que n'he tret. A més d'entrar per primera vegada en un diari seriós i important, he pogut observar i experimentar la feina que s'hi fa i a què aspiro jo. 
 

Pau Blasco Franch
Treball de recerca de Batxillerat, febrer 2005