ELS CÀTARS:
ELS CÀTARS:

LA HISTÒRIA QUE NO ENS VAN EXPLICAR
LA HISTÒRIA QUE NO ENS VAN EXPLICAR

     ¡Hola! Sóc un professor jubilat de l'Institut Josep Vallverdú de Les Borges Blanques (Lleida) i vaig dissenyar aquesta web pensant en totes aquelles persones que desitgin compartir l'interès pels càtars i el catarisme.
     Homes i dones majoritàriament occitans, però també molts altres ciutadans pertanyents al Regne d'Aragó, que durant els segles XII, XIII i principis del XIV, varen cometre el "pecat", d'intentar practicar un cristianisme diferent al model establert per l'església catòlica de Roma.

     Si t'agrada la història i desitges conèixer una mica més d'un dels episodis més rellevants de l'Edat Mitjana, no deixis de "clicar" aquí:

 

versió en català versió en català

pog de Montsegur

     ¡Hola! Soy un profesor jubilado del Instituto Josep Vallverdú de Les Borges Blanques (Lleida), y he preparado esta web, pensando en todas aquellas personas que deseen compartir el interés por los cátaros y el catarismo.
     Hombres y mujeres en su mayoría occitanos, pero también muchos ciudadanos del Reino de Aragón, que durante los siglos XII, XIII y principios del XIV, cometieron el "pecado", de intentar practicar un cristianismo distinto del modelo establecido por la iglesia católica de Roma.

     Si te gusta la historia, y deseas conocer un poco más de uno de los episodios más relevantes de la Edad Media, no dejes de "clicar" aquí:

 

versión en castellano versión en castellano

 

 
Pots enviar els teus comentaris i/o suggeriments
a la meva adreça:
apalau12@xtec.cat