Dimarts, dia 30 (sol 87) es va intentar captar algún senyal de l'antena de baix guany, sense cap èxit. A la propera sessió caldrà emprar les antenes de 70 m de la xarxa Deep Space Network per veure de captar senyal del transmissor auxiliar i així determinar si es tracta d'una avaría.
Dilluns, dia 29 (sol 86): fa dos dies que no respon la Pathfinder. Hom intentarà reinicialitzar l'antena d'alt guany i fer proves per tractar d'esbrinar les causes del problema, que pot estar relacionat amb la degradació de les bateríes.
Divendres, dia 26 (sol 83) es van rebre menys dades del que hom havia previst per estar ocupades les antenes de la xarxa espacial DSN amb operacions crítiques de control de la Mars Global Surveyor. Demà, el rover anirà cap a la duna "Mermaid". Després començarà un recorregut de prova de 50 metres al voltant del lander. Malgrat haver exhaurit la bateria, el rover ha continuat emprant amb èxit l'espectròmetre durant el dia. Dins de dues setmanes es pensa fer una anàlisi de la pols enganxada als imants col.locats a la rampa del lander. Aproximadament un parell de vegades cada mes cal emprar l'exhaurida bateria del lander (actualment al 30% de la seva capacitat original) per fer medicions meteorològiques nocturnes i obtenir imatges de les llunes de Mart i dels núvols a la matinada.
Dimecres, dia 24 (sol 81) no es van tornar a observar els problemes de pèrdua de senyal. És possible que hagin estat produits per la càmera, en tapar l'antena d'alt guany.
Dimarts, dia 23 (sol 80) va tornar a fallar el senyal cap al fina de la sessió de comunicació, però es van rebre pràcticament totes les dades previstes: uns 6 Mbits, principalment imatges d'alta resolució. El rover va continuar analitzant la roca "Chimp".
Dilluns, dia 22 (sol 79) es va interrompre la sessió de comunicacions 45 minuts abans del previst, a causa d'una pèrdua de senyal per causes indeterminades. El rover va analitzar la roca "Chimp" amb l'APXS.
Divendres, dia 19 (sol 76) el rover va obtenir imatges d'una zona inaccesible des del lander, darrera de la roca "Book Case", mentre anava cap a "Chimp". Es va aturar a mig metre del seu objectiu, per un problema amb la roda esquerra del darrera, probablement degut a una pedreta encaixada.
Dilluns, dia 15 (sol 72) el rover es va traslladar uns 5 metres, des del "Rock Garden" fins a la roca Chimp, que va retratar.
Diumentge, dia 14 (sol 71) es van esgotar les bateríes del rover, que ara depen exclusivament de l'energía solar. Degut a un error de transmissió una setmana abans, no es van poguer dur a terme tots els experiments previstos, però es va fer una sessió de control directe des de l'estació de Goldstone, i es van poguer obtenir imatges i dades meteorològiques, que van permetre detectar el pas de dos petites remolinades. El rover es dirigirà demà cap a la roca Chimp.
Dijous, dia 11 (sol 68) es van rebre 10 megabits de dades meteorològiques, imatges del rover i dels col.lectors magnètics de pols, etc. El rover va conseguir aplicar correctament l'APXS a una zona relativament lliure de pols de la roca "Stimpy", que es troba al "Rock Garden" al costat de Moe i Half Dome. El lander romandrà activat tota la nit per fer mesures de la temperatura i presió atmosfèriques.
Dimarts, dia 9 (sol 66) es van enviar instruccions mitjançant
l'antena de 34 m de Goldstone (California), per controlar el rover
i el lander durant els propers dias. Amb l'antena de 70 m de Goldstone es
van rebre dades durant 3 hores i 28 minuts, al ritme de 8295 bps.
La comunicació es va interrompre unes quantes vegades.
El rover no va assolir els objectius programats per avui, per un problema amb
un acceleròmetre.
Dijous, dia 4 (sol 61), la Terra va sortir a les 1:40 PST. El Sol va sortir a les 4:25 i es va amagar a les 16:50. Es van tornar a rebre dades del rover, i es van prendre mesures per evitar el bucle Thompson que va produir la fallida de comunicacions al sol 59.
Dimarts, dia 2 (sol 59), la Terra va sortir a les 12:15 PST. El Sol va sortir a les 3:05 PST i es va amagar a les 15:30 PST. Per causes desconegudes, no es van rebre dades del rover.