BESCUIT
Ingredients:
·
3 unitats de ous
·
1 unitat de iogurt de llimó
·
1 unitat d’oli
·
2 unitats de sucre
·
3 unitats de farina
·
1 unitat de llevat
·
una mica de sucre glacé
(s’agafarŕ com a unitat l’envŕs de iogurt)
Preparació:
1. Posem
tots els ingredients en un bol.
2. Barregem-ho
tot, amb una batedora, fins a obtenir una massa sense grumolls.
3. Untem
amb mantega els fons i els laterals del motlle que utilitzarem
per a fer el bescuit i posem-hi la massa.
4. Escalfem
el forn a uns 200 oC i, quan estigui calent,
hi posem el motlle i esperem una ˝ hora.
5. Per
a comprovar si la massa ja estŕ feta, la punxem amb una forquilla,
si surt seca és que ja estŕ.
6. Traiem-la
del forn i empolsinem-la amb sucre glacé.
7. La
deixem refredar i ens la mengem.
8. Bon
profit.
|