BESCUIT

 

Ingredients:

 

·              3 unitats de ous

·              1 unitat de iogurt de llimó

·              1 unitat d’oli

·              2 unitats de sucre

·              3 unitats de farina

·              1 unitat de llevat

·              una mica de sucre glacé

 

(s’agafarŕ com a unitat l’envŕs de iogurt)

 

Preparació:

 

1.   Posem tots els ingredients en un bol.

2.  Barregem-ho tot, amb una batedora, fins a obtenir una massa sense grumolls.

3.  Untem amb mantega els fons i els laterals del motlle que utilitzarem per a fer el bescuit i posem-hi la massa.

4.  Escalfem el forn a uns 200 oC i, quan estigui calent, hi posem el motlle i esperem una ˝ hora.

5.  Per a comprovar si la massa ja estŕ feta, la punxem amb una forquilla, si surt seca és que ja estŕ.

6.   Traiem-la del forn i empolsinem-la amb sucre glacé.

7.   La deixem refredar i ens la mengem.

8.   Bon profit.