Download
Recordem que el format "pgn" es pot veure directament amb el bloc de notes. Les peces vénen en anglès: K=rei, Q=dama, R=torre, B=àlfil, N=cavall, P=peó. En les partides comentades hi ha algun símbol especial que no es veu bé, però les jugades i els comentaris es veuen perfectament.
Si volem reproduir directament les partides a un tauler necessitem un programa de base de dades. A la pàgina de links ja us he parlat de la pàgina de chessbase on es pot baixar una versió reduïda gratuïta. També es poden trobar visualitzadors de partides en format "pgn" a la majoria d'enllaços que he comentat.
Linares 2000. (2k) Totes les partides del torneig més important de l'any, amb els 5 jugadors més forts del món: Kasparov, Anand, Kramnik, Shirov i Leko i amb el campió FIDE Jalifman. 
Wahls. (8k) Una selecció de partides d'Hector Wahls (ARG), el jugador més fort del club d'escacs por email UECC.
Puigvert 1999. (3k) Una selecció de partides professor-alumnes amb comentaris fets a classe.
Cuba52. (153k) Butlletí gratuït de la Federació Cubana d'escacs que consisteix en 10 documents word amb diferents articles i un arxiu per llegir amb chessbase. Aquest butlletí es pot rebre gratuïtament per correu electrònic, només cal demanar-lo.

 tornar a l'índex