Enllaços recomanats sobre els escacs.
Clubs d'escacs per email. Es tracta de llocs on pots participar en tot tipus de torneigs via email (temàtics d'una obertura, equips de països, individuals per nivells, etc ...)
El ritme més habitual és de 10 jugades cada 30 dies. Amb aquest ritme les partides poden durar entre 1 i 4 mesos.
ECLIPSE
UECC
Clubs d'escacs virtuals. Es tracta de llocs on es poden jugar partides en viu. Es pot escollir el ritme dient el temps total o el temps per a cada jugada. El més habitual són les partides ràpides de 5 minuts en total. 
Els jugadors es registren i hi ha un rànquing dels jugadors segons els resultats. En alguns llocs et demanen que "baixis" i instal·lis un software per jugar més còmodament.
AJEDREZ21
FICS (en anglès)
ICC (en anglès i de pagament)
Pàgines de revistes electròniques d'escacs. Hi ha moltes pàgines amb articles teòrics, partides comentades, informacions de torneigs, ... Aquestes partides vénen en un format anomenat PGN que és l'estàndard. Després es poden veure amb el bloc de notes o a visualitzadors específics.
Acostumen a actualitzar-se cada setmana amb el més important dels món de les 64 caselles. 
Ajedrez de Estilo
Diario Ajedrez
TWIC (The Week In Chess -en anglès-)
Tàctics (en anglès)
Pàgines amb partides i cròniques de torneigs. Avui en dia quasi cada torneig que es fa té la seva pàgina web amb les partides més destacades, resultats i cròniques. A més hi ha pàgines amb recopilacions de partides on poden arribar a tenir més d'un milió de partides en total Terra - Ajedrez (fa un butlletí quinzenal en word i chessbase)
Universitat de Pittsburg (en anglès)
Club Kasparov (en anglès)
Pàgines de programes d'escacs. Encara que molts programes no són gratuïts en alguns llocs es permeten baixar-te una versió reduïda. ChessBase (la base de dades més coneguda al món dels escacs i els programes més destacats: Fritz, Junior, ...)

 tornar a l'índex