PREMIS

· Medalla CQ Radio Amateur i Trofeu SIRMAT Anomenat Radioaficionat de l'Any, en "La Nit de la Radioafició" per les activitats de la radiocomunicació en l'àmbit educatiu. (juny-1992).

· Concessió de la Medalla de la Vila de Muret (Tolosa-França) en reconeixement de les activitats ràdio-telemàticas realitzades en l'àmbit educatiu (1997).

· Finalista als II Premis Epson sobre el tema "La simulación por ordenador como estrategia de transmisión de conocimientos escolares" (7-6-89).

· Premi "Gran Prix de l'Audiovisuel Radioamateur", (1997) al millor vídeo dedicat al recull d'activitats educatives a l'entorn de la ràdio concedit per ICARE (International Council for Amateur Radio in Education).

· Diversos premis en fotografia i cinema (trofeus).

· Diversos premis en comunicacions en VHF (trofeus i diplomes).

 

· Participació d'alumnes d'ESO de l'IES Milà i Fontanals durant 3 anys als concursos de pàgines "Web" que convoca anualment la Fundació Catalana per a la Recerca amb alumnes d'ESO:

· "Projecte Galileo", segon premi. http://www.xtec.cat/~boada/galileo/gali01.htm
· "La vinya el vi i el cava", quart premi. http://www.xtec.cat/~boada/vinya/index.htm
· "Els sentiments de les plantes", segon premi.http://www.xtec.cat/~boada/botanica/index.htm


També va obtenir el "Projecte Galileo" el:

· III Premi Möbius Barcelona Multimedia 1997, Finalista en la categoria On-Line presentat al MACBA.
· Segon Concurs Europeu de Programari Multimèdia Educatiu: Finalista.

· Conjuntament amb la professora de Català, Montserrat Martins, un grup d'alumnes de primer de Batxillerat van obtenir el primer premi en el disseny d'un grup de pàgines web en el V concurs"El gust per la lectura" organitzat pel Servei d'Ensenyament del Català de la Direcció General d'Ordenació Educativa de la Generalitat de Catalunya (8-6-2k).
"Bearn o la sala de les nines", http://www.xtec.cat/~boada/bearn/index.htm.