ATENCIÓ: Si et manca el Complement adequat (plug-in) per veure correctament les aplicacions creades per a Shockwave Flash... poden apareixer "requadres en blanc" en la pantalla (com si no carregués una imatge), pàgines semi-buides,i inclús algunes icones estranyes:

explorer1.gif (408 bytes) Per a Internet Explorer: explorer.gif (8609 bytes)

netscape1.gif (417 bytes)  Per a Netscape:   netscape.gif (1884 bytes)

Torna a la pàgina Inicial i Espera uns segons...

La pàgina inicial está programada per a  recuperar i instal.lar automàticament desde la Web de Macromedia el codi ActiveX adequat per a que funcioni amb aquest navegador.
(A la barra inferior apareixerà el missatge: "Instal.lant Control ActiveX")

Si en surt un missatge que t'indiqui que no es pot instal.lar...  
perquè no es pot verificar la seguretat del sistema,
hauras de modificar el teu navegador des del menú:

VEURE/OPCIONS/SEGURETAT/NIVELL DE SEGURETAT/

seleccionant l'opció:  MITJA.

Aquesta operació s'ha de fer manualment...

1. Clicant sobre la icona   CARGAR COMPLEMENTO SOCKWAVE FLASH
que et portarà a la pàgina de complements específics (plug-in's) per al teu Navegador i sistema operativo de Macromedia.

2. Desde aquí, has de baixar-te i guardar en el teu disc dur el Plug-in adequat al teu sistema (seleccionat automàticament en entrar-hi). També potss baixar-te d'altres.

3. Una vegada ho tinguis, desconnecta't d'Internet i executa aquest programa d'instal.lació, seguint les seves indicacions.

4. Un cop realitzada la instal.lació (si no ho has fet previament) has de tancar el Navegador i tornar a obrir-lo, per tal que tingui efecte el nou complement instal.lat.

Si has fet aquests passos, podras comprovar en una nova connexió "on-line" com es carreguen, ara correctament, les pàginas interactives.
Si no fos així, pots enviar-nos un correu electrònic Correo electrónico = Ayuda, sugerencia, consulta...  i t'ajudarem a solucionar-lo.