| Les taules següents permeten comparar els tipus de greixos en diferents aliments:
|
Colesterol en els aliments (en 100 g)
| Aliment | Colesterol (mg)
| | Cervell | 2.100
| | Rovell d'ou | 1.500
| | Fetge de pollastre | 500
| | Fetge de vedella | 300
| | Mantega | 225
| | Marisc | 100 - 200
| | Carns fresques | 70 - 100
|
|
Percentatge d'àcids grassos en greixos vegetals
| Oli | Saturats | Insaturats
| | Oli d'oliva | 12 | 88
| | Oli de gira-sol | 12 | 88
| | Oli de cacauet | 22 | 78
| | Oli de blat de moro | 10 | 90
| | Oli de soia | 15 | 85
| | Oli de coco | 92 | 8
|
|
Percentatge d'àcids grassos en greixos animals
| Origen | Saturats | Insaturats
| | Mantega | 58 | 42
| | Llet | 58 | 42
| | Ous | 31 | 69
| | Carn pollastre | 26 | 74
| | Carn de porc | 40 | 60
| | Peix blau | 25 | 75
|
|
|
|
|
|
|