Aquest taula mostra la composició d'alguns aliments. Les dades són quantitats per 100 grams d'aliments crus.
residus
(%)
kcalGlúcids
(g)
Greixos
(g)
Proteïnes
(g)
Calci
(mg)
Ferro
(mg)
Vit. A
(UI)
Vit. B1
(mg)
Vit. B2
(mg)
Niacina
(mg)
Vit. C
(mg)
Lluç55800,20,519300,8-0,050,13-
Sardina301600,26,52210031000,080,213-
Seitó201700,3102050011000,080,22,7-
Truita501620,21018301-0,050,052,8-

13. Quin aliment afavoreix el moviment de l'intestí?:

12. Quins característiques té el peix blau?:
Produeix més residusProdueix menys residus
Té més calciTé menys calci
Té més vitamina ATé menys vitamina
Té més proteïnaTé menys proteïna

11. Quins d'aquests aliments són peix blau?:
Lluç
Sardina
Seitó
Truita

10. Quàntes kilocalories proporciona 1 gram de seitó?:

9. Quàntes kilocalories proporcionen 100 grams de lluç?:

8. Quin d'aquests aliments proporciona més energia?:

7. Quin d'aquest aliments té més fibra?:

6. Quin d'aquest aliments té més proteïnes?:

5. Quin d'aquest aliments té menys greix?:

4. Quin d'aquest aliments té més glúcids?:

3. Per què el lluç proporciona menys energia que els altres peixos?:

2. Quin és el nutrient característic d'aquests aliments?:

1. A grup d'aliments pertanyen aquest aliments?: