QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- un producte típic de conservació per salaó són els bolets.
- la refrigeració manté els aliments entre els 0ºC i els -8ºC.
- amb la liofilització es modifiquen les propietats organolèptiques.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- la congelació és un procediment físic de conservació.
- la uperització és un procediment químic per alta temperatura.
- la fermentació provoca la multiplicació incontrolada dels microorganismes.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- el fumatge és un procediment químic.
- amb la pasteurització es destrueixen tots els gèrmens dels producte.
- per la fermentació làctica utilitzem el quall de la llet.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- la sansa és el residu de pinyols i olives espremudes.
- el procés de maltatge es realitza a Malta
- l'oli verge és el de menys qualitat que trobem al mercat.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- els emulgents són additius alimentaris.
- els additius alimentaris, consunits adequadament, són nocius per a la salut.
- actualment tots els additius alimentaris han de portar les lletres IDA.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- per la fermentació del pa utilitzem llevat
- per esterilitzar un producte cal aplicar-li una temperatura de 160ºC.
- l'oli refinat és el de millors qualitats organolèptiques.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- amb la liofilització no es modifiquen les propietats organolèptiques.
- l'antiaglomeració és un mètode físic de conservació dels aliments.
- els conservants alimentàris provoques la multiplicació controlada dels microorganismes.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- la fermentació provoca la multiplicació controlada dels microorganismes.
- els additius alimentaris només podem ser sintètics.
- els colorants alimentaris eviten l'oxidació dels productes.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- la salaó afegeix sal seca al producte.
- els reforçadors del color donen més sabor al producte.
- els emulgents fan el producte més atractiu perque activa el seu color i sabor.
QUINA D'AQUESTES AFIRMACIONS ÉS TOTALMENT CERTA?
- amb la pasteurització es destrueixen els gèrmens patògens
- els antiaglomerenats són els correctors de l'acidesa dels productes alimentaris.
- els additius alimentarises poden usar sense cap tipus de control sanitari.