Curs de GeoGebra per primària

acggeogebra
«A la pàgina principal

 

Descarregar el GeoGebra.

Com podeu veure a la pàgina de descàrregues tenim dues possibilitats bàsiques:
pàgina de descàrregues

Nova versió 4.0 per a primària GeoGebraPrim www.geogebra.org/webstart/4.0/GeoGebraPrim.jnlp

A més a més disposem dels Instal·ladors fora de línia (Offline Installers) que ens descarrega els arxius necessaris sense instal·lar-los pel cas que l'ordinador al que vulguem posar el GeoGebra no tingui connexió a internet.

Per últim al apartat Portable també disposem d'un Geogebra complert per al llapis de memòria.

És bastant possible que seguint aquests passos ja tingueu el GeoGebra funcionant. De tota manera sovint hi ha ordinadors en que els hi falta la instal·lació del motor del llenguatge Java.

Aquest llenguatge de programació permet funcionar a multitud de programes sobre multitud de plataformes. Cal que l'ordinador tingui instal·lat el motor Java (anomenat JRE Java Runtime Environment).

Convé que tots els ordinadors sobre els que es treballa el tinguin. Es pot descarregar gratuïtament des de l'adreça: http://java.com/es/download/index.jsp . Quan el descarregueu és possible que hagueu d'acceptar vàries vegades l'advertència que és un programa potencialment perillós, feu-ho.

El motor Java instal·lat a l'ordinador normalment permet que els navegadors (Explorer, Chrome, Firefox,... ) també entenguin i executin el llenguatge Java, hi ha cops però, que els navegadors necessiten a més a més la instal·lació d'una extensió de Java. Si és el cas, heu de seguir les instruccions que van apareixent i instal·lar el Java pel navegador.

 

 


Inici
Pàgina adaptada del curs D55 del Departament d'Educació,
elaborat per Jaume Bartrolí, Pep Bujosa i Antoni Gomà 
Tots els applets són creats amb GeoGebra
Creative Commons License .
Material preparat per Enric Brasó i Campderrós
Juny 2010