Des de l'institut català de la dona, s'ha desenvolupat una campanya sobre els mals rotllos a l'adolescència, el missatge és mol clar, els nois en una relació de parella no han d'imposar en absolut les seves idees, i convida a les nopies a tallar aquesta relació.

Per anar la pàgina de la campanya, clica aquí:

A l'institut hem mirat l'anunci, l'hem comentat, i hem vist com es va fer i les diferents opinions de le spersones que hi surten.

Hi ha dos problemes, els missatges, en català i en un argot de l'adolescència catalana, de classe mitja són pocs entenedors per les alumnes de classe baixa, que només senten parlar als centres d'ensenyament i desconeixen aquest argot.

Les alumnes se'ls hi ha d'explicar clarament que és això de mal rotllo, ja que moltes hi convieun i no ho veuen com a mal rotllo, per exemple, troben normal que els seus pares surtin amb els amics i les seves mares es quedin a casa ja que si surten amb les amigues els marits es podrien posar gelosos, ...

Per acabar, algunes noies s'han animat a trucar per demanar informació, ja que ja han rebut alguna bufetada del novio o exnovio, i el telèfon només és per dones adultes, i les han adreçat al telèfon de l'atenció a la infància.

Per veure quin tipus de campanya entenen i els agrada us podeu baixar la cançó "tu niña", o veure la lletra. Aquesta cançó ha estat proposada per una alumna del grup.