L'OSSET VALENT


COMENTEM EL TREBALL


L'Osset Valent és un conte en el que es treballen les vocals I - U - A.

El conte és una producció pròpia que vaig fer i vaig utilitzar com a recurs per intentar fer dormir la meva filla petita (quan ho llegiu ho entendreu).

El conte en sí és una excusa per anar introduint cada una de les lletres.

Com podreu veure el treball proposat en aquesta pàgina es pot dividir en dos:

  1. El treball en fitxes i
  2. L'acoloriment dels dibuixos.

La primera part està formada per un document en format Word (Osset Valent.doc) que us haureu de baixar en format zip, on trobareu un conjunt de fitxes que podreu treballar imprimint-les.

El document està fet en lletra lligada (Memima), tant per treballar les minúscules com les majúscules.

Podreu veure que cada una de les fitxes té una petita explicació en dibuixos i una explicació en lletra a peu de pàgina. Això ho he fet per possibilitar que les fitxes es puguin realitzar com a forma de suport a casa.

En el treball de cada una de les lletres podem veure aquestes parts: reconeixement de la grafia i del so d'aquesta grafia, escriptura de la lletra amb pauta i sense pauta, reconeixement del so dins de paraules i distinció de la grafia d'una lletra respecte d'altres grafies de lletres.

Al mateix temps que es treballen les lletres també es comencen a treballar les grafies dels números: 1 - 2 - 3 i una introducció a les operacions matemàtiques.

En el bloc corresponent a l'acoloriment dels dibuixos trobem cada una de les escenes del conte preparades per acolorir-les. Únicament cal clicar damunt de les imatges copiar-les i portar-les Paint per poder-les acolorir.


 

 

 

 

 


Si voleu fer qualsevol comentari us podeu posar en contacte amb l'Eugenio Herrera González

A l'índex
A Història d'un arbre