Projecció exterior

1991 Participació al concurs Fem la nostra revista del MUSEU DE LES ARTS GRÀFIQUES DE BARCELONA.
Participació en el projecte 100 MESURES organitzat pels Moviments de Renovació Pedagògica, amb l'explicació.
1992 Participació al concurs Fem la nostra revista i a la trobada d'escoles que fan revistes, organitzat pel MUSEU DE LES ARTS GRÀFIQUES DE BARCELONA.
1993 Participació a les Jornades d'estudi del medi organitzades pel CENTRE DE RECURSOS PEDAGÒGICS DE GRANOLLERS.
1994 Presentació de l'experiència La revista lligada a la TV local organitzada per la LLIBRERIA LA GRALLA, juntament amb la presentació del llibre La comunicación audiovisual y su integración en el currícum a càrrec d'Agustí Coromines.
1995 Març. Menció especial en categoria de videos als Primers premis de vídeos escolars organitzats pel DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT.
1996 Setembre. Comunicació al seminari Vídeo, televisió i ensenyament, organitzat per l'ICE, a l'Escola del Treball, de Barcelona.
Novembre. Comunicació Hacemos televisión en la escuela a la revista AULA DE INNOVACIÓN EDUCATIVA núm. 56.
1997 Juny. Premi a la millor tasca informativa de TV local dins dels II premis Catalunya de Comunicació Local. Convocats per la FUNDACIÓ DE LA RÀDIO I TV LOCALS DE CATALUNYA. La totalitat del premi va quedar al fons de Santa Eulàlia Televisió. Juliol. Participació a l'Escola d'Estiu del Vallès Oriental dins del curs Noves comunicacions, noves relacions.
1998 Gener. Comunicació a les IV Trobades d'intercanvi d'experiències pedagògiques, convocades pel CRP DE MOLLET.
1999 Març. Article a la REVISTA GUIX dins del monogràfic LA TV DINS L'ESCOLA: Una col·laboració de l'escola amb la TV local.
2000 Abril. Creació de la pàgina web del Cargol Noticiari.
Novembre. Comunicació a les III Jornades sobre Comunicació i Educació sota el títol Educació i Televisió Local a Barcelona.
Participació com a coautors en el llibre Educació i Televisió Local, publicat per Mitjans. Xarxa d'Educadors i Comunicadors (ISBN 84-607-1352-0).
2002 Març. Presentació de l'experiència a les IV Jornades d'Escoles 3-12 a la Facultat de Ciència de l'Educació de la UAB.
2004 Març. El programa del Cargol Noticiari finalista dels premis Zapping com a millor programa de TV Locals.