Benvinguts a Zona Primària

Novembre 1, 2009Posted by feguigur

 

Aquesta web vol recollir diferents recursos i experiències aplicables a la tasca docent dels mestres d'Educació Primària.

En aquest espai centralitzaré els recursos que he anat escampant per la xarxa, recuperant un vell projecte que, per ambiciós, es va fustrar en el seu dia.

El projecte Zona Primària

Novembre 1, 2009Posted by feguigur

 

El projecte Zona primària va néixer farà uns 8 anys. Volia ser una web creada amb html que recollís recursos per a totes les àrees de primària. L'abast del projecte i el fet de sempre estar lligat a altres inquietuds va fer que la web quedés en l'oblit. Ara, amb més coneixements informàtics, pretenc reunir les "cosetes" que he anat fent pel www i netejar la cara a aquella antiga web.

Mai definitiu...

Novembre 1, 2009Posted by feguigur

 

La web que ara veieu mai serà definitiva. De fet en un impuls, arrossegat per l'última inquietud, apareix aquest web tal com el veieu ara.

Es tracta d'investigar i aprendre de forma autodidacta sobre CSS. Amb una plantilla aconseguida de Free CSS Templates he realitzat aquesta web que simula un bloc de Wordpress. Per a mi és una juguesca una forma danar donant forma a les meves inquietuds.