JOCS AMB EL TECLAT

 

Al costat de cada joc hi apareix la llengua utilitzada, una relació dels nivells de les Escoles d'Adults on es pot fer servir, una valoració del seu contingut, si disposa de so, una breu explicació i l'adreça de la pàgina d'origen.

La majoria d'aquests jocs també poden ser utilitzats a Primària o Secundària.

 

 

1 ESCRIURE AMB EL TECLAT( CATALÀ ) Etapa Instrumental, Informàtica Inicial ... 

El joc consisteix a anar prement, al teclat de l'ordinador, les lletres que van apareixent a la pantalla.

FONT:http://www.xarxa-omnia.org/ccbc/principal.htm

2 PRACTICA AMB EL TECLAT  (JAPONÈS ) Etapa Instrumental, Informàtica Inicial  

El joc consisteix a anar prement, al teclat de l'ordinador, les lletres que van apareixent a la pantalla. Joc per practicar majúscules, minúscules, signes de puntuació i segones i terceres opcions de cada tecla. Per poder començar a escriure, la primera vegada, heu de clicar damunt el rectangle negre estrellat.

FONT: http://games.lynms.edu.hk

3 ALPHATTACK ( ANGLÈS ) Informàtica Inicial ... 

El joc consisteix a anar prement les tecles de les lletres que porten escrites les bombes que cauen sobre la ciutat.

Per començar heu de prémer damunt PLAY, després NEW GAME i triar un nivell EASY (fàcil) MEDIUM (mitjà) o HARD (difícil). A dalt a l'esquerra teniu la puntuació, al mig les vides que us queden (3 per partida) i, a la dreta, les bombes defensives disponibles (3 per partida). Quan les bombes atacants aconsegueixen destruir les cases i toquen el terra perdeu una vida. Si us ataquen moltes lletres simultàniament, podeu utilitzar les bombes defensives prement la barra d'espai.

FONT:http://www.crushgames.com

4 JOC PER A SECRETÀRIS/ES  (FRANCÈS i ANGLÈS) Informàtica Bàsica-Ofimàtica 

Joc empipador que consisteix en prèmer, durant un minut, el màxim de lletres possible, de les que van apareixent il·luminades al teclat. Vigileu : les tecles no estan situades al seu lloc !!

FONT: http://www.zanorg.com

5 BOMBOLLES  (ANGLÈS ) Etapa Instrumental, Informàtica Inicial  

El joc consisteix a anar prement, al teclat de l'ordinador, les lletres que van apareixent dins d'unes bombolles. Per començar a jugar, heu de clicar una vegada amb el botó esquera del ratolí. El joc s'acaba quan 10 bombolles aconsegueixen arribar a la superfície. Per tornar a jugar cliqueu damunt Cancel i després damunt Restart game.

FONT:http://www.typingtest.com

6 PREHISTÒRIA  (CASTELLÀ ) Etapa Instrumental, Informàtica Inicial  

El joc consisteix a anar prement les lletres que van apareixent, per la part superior de la pantalla, abans que caiguin i destrueixin el monument prehistòric de Stonehenge. Podeu graduar la velocitat en funció del vostre nivell de coneixement del teclat.

FONT:http://vedoque.com


  •  Podeu trobar més activitats amb el teclat a l'apartat del menú :

    1. Exercicis Didàctics > A - Informàtica > b - Teclat

  •  NOTA PER A LES/PELS MESTRES : Segons la resolució que tinguin els  monitors, pot ser que algunes activitats no apareguin senceres a la  pantalla. Podeu minimitzar aquest problema prement la tecla F11.


Tornar a la pàgina principal