<%@LANGUAGE="JAVASCRIPT" CODEPAGE="1252"%> Documento sin título

FITXA DE LECTURA

 1. NOM
 2. AUTOR
 3. TÍTOL
 4. EDITORIAL
 5. MOTIUS DE LA LECTURA: explica els motius pels quals has triat aquesta obra per llegir; recorda que és aconsellable que abandonis la lectura si quan portis unes quantes pàgines llegides l'obra no t'interessa.
 6. RESUM ARGUMENTAL: en el cas d'un llibre de contes, tria'n els dos o tres que t'hagin agradat més i fes-ne el resum.
 7. OPINIÓ PERSONAL: explixa quins aspectes t'han agradat, quins no, i els motius pels quals opines una cosa o l'altra; indica els aspectes de l'obra que al teu parer no has acabat d'entendre; si cal, pots fer activitats de comprensió.
 8. CARACTERITZACIÓ DELS PERSONATGES PRINCIPALS: posa especial èmfasi en el paper que juguen en la trama, la relació entre ells, etc.
 9. COMENTARI D'ALGUNS FRAGMENTS: selecciona un parell o tres entre els fragments que t'hagin agradat més i comenta de cada un d'ells els següents aspectes:
  • localització: indica el capítol en què apareix
  • resum de l'espisodi i del text en concret
  • comentari del tema: has d'intentar comprendre la intenció de l'autor, concretar la idea o idees principals , el missatge que s'intenta transmetre, etc.
  • comentari de l'estil: indica el punt de vista narratiu, els trets lingüístics més rellevants, els recursos retòrics, etc.