Data de inici dels Jocs: 8 d’agost de 2008
Data de finalització dels Jocs: 24 d’agost de 2008
Esports: 28
Proves: 301
Elecció: Va superar una primera ronda amb 9 ciutats més per ser ciutat candidata i va ser nominada per davant de 4 candidates: Istanbul, Osaka, París i Toronto.
President: Jacques Rogge
 
 


                


              
            
             

                    



1.- Després de l’intent de l’any 2000, Beijing va ser triada el 13 de juliol de 2001 a Moscou com la ciutat seu dels Jocs de la XXIX Olimpíada.

2.- El creixement de la Xina dins el món de l’esport i del Moviment Olímpic fan preveure un Jocs Olímpics excel·lents, tant a nivell organitzatiu com esportiu.

3.- Es mantenen el mateix nombre d’esports, encara que s’esta treballant en la modificació del programa olímpic.

4.- La construcció i el disseny de les instal·lacions fa preveure uns escenaris magnífics per al desenvolupament de les competicions. Es preveu que estiguin finalitzades en un breu període de temps, molt abans dels Jocs.

5.- La línia de treball del BOCOG –Comité Organitzador dels Jocs Olímpics de Beijing- es caracteritza en quatre punts: Millora del nivell de vida, modernització, apertura i civilització social.

6.- El vuitè dia del mes octau de l’any 2008 a les vuit de la tarda es celebrarà la cerimònia d’inauguració. Una cerimònia que transmetrà el sentir dels ciutadans del pais amb més habitants de la terra.

7.- A nivell esportiu, per als esportistes xinesos, els Jocs Olímpics de Beijing és la gran oportunitat de situar-se al més alt de l’esport mundial. La millora experimentada en les darreres celebracions olímpiques situen a Xina com una de les tres primeres potències esportives a nivell mundial.

8.- Dos anys després dels Jocs Olímpics, Beijing organitzarà al 2010 els Jocs Asiàtics.



 
            
                 
                  Contactar