Data de inici dels Jocs: 27 de juliol de 2012
Data de finalització dels Jocs: 12 d’agost de 2012
Esports: 26
Proves: 299
Elecció: Va superar una primera ronda amb 9 ciutats més per ser ciutat candidata i va ser nominada per davant de 4 ciutats candidates: París, Madrid, Nova York i Moscou. Les ciutats eliminades en un primer moment van ser: Istanbul, La Habana, Leipzig i Rio de Janeiro.
President: A designar al 2009
 
 


                


              
            
             

                    




1.- Londres és la primera ciutat que organitzarà tres Jocs Olímpics, després de les cites del 1908 i del 1948.

2.- Lord Sebastian Coe, doble campió olímpic, és un dels principals artífex del projecte de la ciutat londinenca. Ha jugat un paper fonamental en la decisió presa pel CIO a Singapur.

3.- La decisió dels membres del CIO, de seleccionar a Londres, va ser una sorpresa al resultar guanyadora, en la quarta votació, davant la ciutat de París per 54 vots contra 50 vots.

4.- Gran Bretanya, i més concretament Anglaterra, és la cuna de molts esports moderns. També dels Jocs Paralímpics. La tradició anglesa és llegendària i té una gran herència esportiva plena de tradició i d’orgull.

5.- La ciutat de Londres sustenta el seu projecte de Jocs Olímpics en garantir les millors condicions per als esportistes en les competicions amb noves instal·lacions de categoría internacional.

6.- El Parc Olímpic serà la seu de nou noves instal·lacions i una nova vila olímpica reunirà a tots els esportistes. Aquesta vila estarà just a tocar al Parc Olímpic.

7.- El desplaçaments des de la ciutat de Londres es realitzaran en menys de 10 minuts gràcies al tren d’alta velocitat.

8.- Londres és una de les ciutats més cosmopolites del món i acull en l’actualitat a més de 200 comunitats que parlen més de 300 idiomes.



 
            
                 
                  Contactar