INICI ITINERARIS BOTÀNICA ASTRONOMIA
Gerard Carrión i Masgrau

 

Aquí podreu trobar recorreguts i arxius de punts interessants corresponents als set itineraris ja esmentats. Així mateix, n'hem inclòs d'altres que segueixen rutes que podeu recórrer per terres gironines, per altres comarques de Catalunya i la Catalunya Nord o alguns paratges de la península Ibèrica.

Aquests arxius els podeu descarregar al vostre ordinador per a visualitzar-los i manipular-los amb programes del tipus CompeGPS o similar. En aquest cas, podeu baixar-vos gratuïtament cartografia en format .sid des de la web de l'Institut Cartalà de Cartografia per a poder visualitzar els recorreguts directament sobre els mapes. Des d'aquests mateixos programes podeu carregar aquests arxius al vostre GPS i poder-los seguir en les vostres sortides.

Si el que utilitzeu per a orientar-vos és una PDA amb una antena de localització de satèl·lit i un programa del tipus Compe Pocket o similar, només cal que copieu aquests arxius a la carpeta corresponent de la PDA. També hi podeu carregar els ortofotomapes o els mapes topogràfics des dels programes esmentats anteriorment .

Us puc garantir que tots els recorreguts penjats en aquest espai els he gravat personalment. Només cal que tingueu en compte la data en què s'ha fet aquesta gravació. Ja sabeu que amb el temps, la muntanya canvia i, de vegades, es canvien marques, apareixen tanques...

Per a l’elaboració de part d’aquesta web s’ha comptat amb una llicència retribuïda concedida pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya (DOGC núm. 4182 de 26.7.2004)
Registre de la propietat intel·lectual núm. GI-229-05