Activitats 2004-2005

Aquesta és la fila que fem abans d'un assaig. Ens trobem a l'aula de música els dimecres de dos quarts de dues a dos quarts de tres del migdia.


El passat mes de febrer vam anar, convidats pel Servei educatiu del Liceu, a veure l'espectacle D'òpera. Va ser molt bonic.

El divendres 22 d'abril vam cantar a l'Institut, en l'acte de lliurament dels premis dels Jocs Florals, amb motiu de Sant Jordi, algunes de les cançons de la Trobada.

Aquí ens estem preparant

En plena actuació

El dimecres 27 d'abril vam anar a Girona a la XI Trobada de Corals d'Ensenyament Secundari. Vam cantar a l'Auditori del Centre Cuiltural de la Mercè.

De conjunt, al Pabelló municipal de Fontajau.

Oh companys alcem els vasos
Cançó de les balances. Veu aguda
Veu greu
Dues veus
Barcarola dels Contes de Hoffman d'Offenbach
Oh Happy Day
Boig per tu
Girona m'enamora
El Cant de la Trobada
L'hora dels adéus

 

En quant a l'òpera El bosc de Farucàrun tenim assaig el dimecres 25 de maig al matí. Sortirem de l'Institut a les 9 i tornarem a l'hora de dinar. L'assaig és al Teatre Lliure.

L'assaig general és el dimecres 8 de juny al matí. El divendres 10 de juny, actuem pel públic escolar. Vindran els companys i companyes de 1r d'ESO, en el marc del seu crèdit de síntesi. Pel públic en general actuem el diumenge 12 de juny a la funció de dos quarts d'una del migdia (12h30'). Cada cantaire tindrà una invitació. Aquelles persones que vulguin assistir a la representació han de comprar l'entrada per Telentrada de la Caixa de Catalunya. El preu és de 6€.

Anar a la Història de la Coral

Anar a la Pàgina inicial