Informaciˇ altres cursos
Sortides curs 2006-2007
Tornar a la pÓgina de presentaciˇ del departament
 
PÓgina de presentaciˇ de la web personal
Oferta de matèries optatives. Curs 2013-2014
L'oferta a 2n i a 3r és quadrimestral. La qualificació es suma amb les altres optatives i fa mitjana amb el treball de síntesi. Tot plegat fa una nota a final de curs.
2n d'ESO
1r quadrimestre Cant coral i educació de la veu

Preparem la veu i fem un repertori que ens permetrà fer actuacions. La inscripció en aquesta matèria obliga a integrar-se a la coral en el 2n quadrimestre, fins a les actuacions. Per superar la matèria, doncs, s'ha de venir als assaigs dels dimarts de 2/4 de 2 a 2/4 de 3 i a les actuacions.

2n quadrimestre Guitarra Cal tenir guitarra pròpia per fer aquesta matèria. Aprendrem la tècnica bàsica i els acords principals per poder acompanyar cançons.
3r d'ESO
1r quadrimestre Informàtica musical

Farem servir els ordinadors de l'aula de música per a compondre cançons, amb la seva melodia, el seu acompanyament harmònic i la seva bateria. Haureu d'escriure les lletres de les cançons. Cal tenir inventiva, inspiració, creativitat i ganes de fer feina.

2n quadrimestre

Conjunt Instrumental

Farem sevir els instruments que tenim. Aprofitarem els instruments que vosaltres ja sabeu tocar. Prepararem un repertori d’estils variats. Fem un concert a final de curs, d'obligada participació.

 
 
4t d'ESO
Tot el curs
Fem servir el llibre de l'editorial Santillana.