AU Visita el bloc d'Automoció-Toyota

Curs 2006/07:

Xavier Perals ha estat el guanyador de la prova T-TEP i ha estat premiat amb dues entrades per al gran premi d'F1 al circuit de Catalunya

 

Notícia sobre automoció a Lamalla.net

El Peridódico de Catalunya ha publicado una noticia sobre los Institutos de FP y los convenios com empresas, destacan nuestra relación con Toyota.

Noticia en PDF.

Clasificació Examen Toyota curs 2006/07:

Primer curso: Primer clasificado: Omar Ligero Hurtado. Segundo clasificado: Cristian Serrano González. Tercer clasificado: Sergio Revelles Vera.

Segundo curso: Primer clasificado: Xavier Perals Rodon. Segundo clasificado: Ricard García Ruiz. Tercer clasificado: Marc Aparicio Fernández.

Enhorabuena a los ganadores!!!

Notícia proporcionada per Antonio José de Toyota Motor Europa

El 19 de marzo nos ha visitado el T-TEP IPSIA "DINO UGO DI MARZIO" di Pescara. El grupo es de 43 estudiantes y 3 profesores, al frente estaba el responsable de la actividad, el Señor Antonio Sferrella. A pesar de las dificultades con el idioma hemos podido compartir experiencias de nuestra relación con la marca Toyota y el proyecto T-TEP. Esperamos que su visita haya sido provechosa. Saludos y hasta la próxima!

 

AU Segueix els aconteixments de T-TEP & IES Esteve Terradas

Comencem a preparar l'EuroSkills, alumnes del centre estan una setmana a les instal·lacions de Toyota España preparant la competició

TOYOTA AUTOMOTIVE COMPETITION AT SKILLS MASTERS
During Skills Masters 2007 Toyota Motor Europe will organise a first 'try-out' of a European competition between automotive students: The Toyota Automotive Competition. Candidates from five European countries are expected to participate. The cooperation between Skills Masters and Toyota Motor Europe has a concrete and practical basis. Toyota benefits from a qualitatively good offer of technically educated personel in Europe. That is why they invest approximately 1 million Euros in T-TEP - Toyota Technical Education Programme.

 

També estem elaborant treballs per al concurs COMFORP'07, la nostra intenció és arribar al Worldskills de Shizuoka (Japó)!!! Tot i que estem molt contents de l'interès demostrat fins ara en l'elaboració de treballs.

 

Toyota (Antonio José Sánchez) imparteix cursos de formació a l'alumnat d'Automoció sobre tecnologia híbrida a la setmana d'orientació.

 

 

 

Curs 2005/06:

El guanyador del 1r premi Toyota T-TEP (2 entrades pel Gran Premi d'F1 d'Espanya a Montmeló) és l'estudiant de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'electromecànica de vehicles Juan Carlos Navarro.

Acte de lliurament diplomes T-TEP 2005/06

 

Toyota (Antonio Venegas i Antonio José Sánchez) imparteix cursos de formació a l'alumnat d'Automoció sobre tecnologia híbrida a la setmana d'orientació.

 

Toyota Patrocina el V premi Esteve Terradas i en especial la categoria dedicada a la preservació del medi ambient.

ALUMNE PREMIAT: Premi Especial Toyota
"Existeixen alternatives als cotxes convencionals?"
Autor: Manuel García León
Tutor: Víctor Estadella


Alumne de l'Institut: IES-SEP Esteve Terradas i Illa

Premi lliurat per Miguel Ángel Moreno de TOYOTA MONTABER

Toyota imparteix quatre cursos de formació al professorat de Catalunya

Antonio Venegas i Antonio José Sánchez
0000430600 Tecnologia Toyota
2005-2006 Curs. Form. Prof. Cicles Formatius de Grau Mitjà i Superior

8/3/2006 - 9/3/2006 (11 hores) de 9:30h a 17:00h
IES Esteve Terradas i Illa
c. Bonavista, s/n (Cornellà de Llobregat)


Inscripció 26/01/2006 - 22/02/2006

Descripció - Historia Toyota
- Models Toyota
- Tecnologia Toyota
- VVT-I
- VVTL-I
- D-CAT/ - VGRS/ - EMPS
- Sistema de control de la càrrega
- 4X4
- Caixa de canvis
- Manuals 6 velocitats
- MMT
- Automàtiques de 6 velocitats
- AMT
- Tecnologia híbrida. PRIUS


Organització SG de Planificació i Organització de la Formació Professional

E-mail fpformacio@serveis.xtec.es


Generalitat de Catalunya
Departament d'Educació Pla de formació permanent

Curs 2004/05:

El 1r premi Toyota T-TEP (2 entrades pel Gran Premi d'F1 d'Espanya a Montmeló) és l'estudiant de 2n curs del Cicle Formatiu de Grau Mitjà d'electromecànica de vehicles Rubén Jiménez. El 2n premi ha estat per a Ángel de la Cruz (dues entrades GP d'F1) i el 3r premi per Fernando Cuellar (rellotge). La resta de participants han estat recompensats en el seu esforç per l'empresa Toyota amb una motxilla.

Curs 2003/04:

 

El passat 8 d'octubre de 2004, a les 17.30h., a la Sala d'Actes del nostre centre, va tenir lloc l'acte d'inauguració de l'acord entre Toyota, el Departament d'Ensenyament i l'IES-SEP Esteve Terradas pel qual el Departament d'Automoció disposarà de materials, formació i informació sobre les tecnologies Toyota per tal de poder exercir l'ensenyament de les matèries i continguts propis dels estudis de Cicles Formatius de Formació Professional Específica d'Automoció, amb un alt grau de qualitat. Al mateix temps que els alumnes realitzaran aquests aprenentatges podran preparar-se, en la majoria dels casos, a la xarxa de concessionaris de la marca.

El día 8 de octubre de 2004, a las 17.30h., tuvo lugar en la Sala de Actos de nuestro centro, el acto de inauguración del acuerdo entre Toyota, el Departament d'Ensenyament y el Instituto, por el cual el Departamento de Automoción dispondrá de materiales, formación y información sobre las tecnologías Toyota para poder ejercer la enseñanza de las materias y contenidos propios de Ciclos Formativos de Formación Profesional Específica de Automoción, con un alto grado de calidad. Así mismo los alumnos se podrán beneficiar de los aprendizajes conseguidos y la ventaja de poder prepararse, en la mayoría de los casos, en la red de concesionarios de la marca.

The opening act between Toyota and our Centre was in our school Main Room on 8th October at 17:30h., in Automotive Department, with technical Toyota's support, display equipment, technology and information about the Vocational Automotive Course characteristic of our training, which are performed with high quality and professional degree. Participants may also have the opportunity of acquiring professional skills in Toyota's net.

Departament d'Ensenyament

Presentació Institut

Galeria fotogràfica:

Cerimònia

Taller T-TEP

Materials

Toyota

Notícies a PacoCostas.com