CONILL A LA RÀBIA
Cassoleta de l'àvia
Z.E.R. "EL MONTSEC"
INGREDIENTS ( per a quatre persones):
- - 1 conill dŽun kg.
- - 1 ceba petita
- - 3 alls
- - oli dŽoliva
- - julivert
- - maionesa dŽalls
ELABORACIÓ:
Preparar en una cassola de fang el sofregit amb lŽoli dŽoliva, la ceba tallada, els alls i el julivert.
Quan la ceba agafi color daurat, sŽafegeix el conill trocejat i es deixa fregir.
Al cap de 10 minuts de cocció, aproximadament, se li tira un vas petit de vi blanc.
Una vegada el conill és cuit, sŽafegeix la maionesa dŽall. Es remena una mica i ja es pot tastar.
ELABORACIÓ DE LA MAIONESA DŽALL
SŽagafa un all, un ou, oli de girasol, sal i un bocí de pa sucat en vinagre i es passa per la batedora fins que és tot lligat.