Cantallops

 

Notícies
Què es pot fer
Què es pot visitar
Catallops abans
Com arribar-hi

 

Cantallpos està situat al vessant meridional de la serra de l'Albera, en una zona de transició vers la plana empordanesa. Comprèn la part alta de la riera de Torrelles. El sector nord del terme és ocupat per una gran zona forestal d'alzines sureres, alzines i roures; hi ha també els pasturatges.
Els principals conreus són els cereals, l'olivera i la vinya, amb algun petit sector d'hortalisses.
El poble es formà al voltant de l'antic castell de Cantallops, actualment en ruïnes. L'església parroquial és l'antiga capella del castell; Requesens en depèn eclesiàsticament. Dins el terme han estat trobades restes eneolítiques.

Vista general En aquesta web hi trobareu informació sobre Cantallops: les activitats que es fan, els llocs que es poden visitar, la seva gent, la seva història...

Informació de contacte

Si voleu posar-se en contacte amb l'equip que fa possible aquesta pàgina web, podeu trobar-nos a l'adreça electrònica que figura en aquest apartat.
Si voleu fer aportacions, ja sigui en forma d'imatges, de ressenyes o si sous de Cantallops i voleu aparèixer en aquesta web, podeu fer-nos arribar els vostres comentaris per correu electrònic.

Informació general: jcalvet@pie.xtec.es
vol--.jpg (41436 bytes)

 

principal ]

Darrera modificació: 20-04-03