corpus literari
Vernetta, Xavier
biografia
obra
documentació
links
obres en català

[index] [obres en català][obres en castellà][obres autors estrangers][links][articles][correu autor]

 

Biografia

Obra

Dies de pluja

En un parc de Barcelona apareix el cadàver d’un home.L’autòpsia revela que el desconegut té cicatrius antigues, de temps molt més grisos que els actuals. És una novel·la que obre la porta al nostre passat recent, un passat ple d’odis que encara no s’ha pogut oblidar

L'esbudellador de l'Eixample

A la ciutat de Barcelona un estrany assassí actua a la vora dels mercats, de matinada. L'Eric Esbrí ha rebut una herència sobtada i no se li acut res millor que enxampar el criminal. Però què pot fer un estudiant de periodisme, que no sàpiga fer la policia?

N, de Néstor

A la ciutat de Barcelona un conegut industrial rep amenaces signades per la inicial N. La policia sospita que la signatura correspon a en Néstor, un misteriós killer del qual ningú coneix la identitat. Mentrestant el Néstor real passa unes vacances a Kenya, fins i tot té temps d'avorrir-se. Un diari farà somriure en Néstor. Qui es pot atrevir a fer servir el nom d'un individu tan perillós?

Sense adreça coneguda

De vegades el món té una estranya tendència a enfonsar-se. Això és el que pensa la Verònica, el dia que el seu pare desapareix i ella perd les claus de casa. Què se sent sola al carrer? Sort dels amics. D'en Bola, en Llimona, i en Quatrulls

Serà de nit

3 de desembre,les deu i cinquanta minuts del vespre. Una apagada deixa sense llum mitja Catalunya. En Jami Riera és en un vagó de metro acompanyat per una noia que acaba de conèixer. El comissari Antoni Pujol renega a les fosques mentre intenta mantenir la situació controlada. Mentrestant un homes proposa cometre un assassinat. L'Albert Jofresa parla per la ràdio. Què es pot fer una nit sense llum?

Documentació

Links

http://www.xtec.es/~xvernett/

Web de Xavier Vernetta

 

[index] [obres en català][obres en castellà][obres autors estrangers][links][articles][correu]