Hem pogut constatar que la dimensió religiosa és un fet universal que qualsevol home i dona pot desenvolupar. També ens hem adonat que les religions poden semblar-se molt més del que la gent es pensa i que per tant, poden ser un factor d'unió entre les persones més que no pas de separació.

Us animo a continuar treballant el fet religiós amb dues propostes:

1.- Truqueu a algun centre religiós d'aquests que heu trobat a prop de l'escola i convideu alguna tarda a alguna persona que us vulgui explicar més coses: la seva experiència, el seu procés, algunes curiositats,... Segur que us dirà que sí i podreu passar una bona estona. Ah! prepareu preguntes per quan vingui no sigui que quedeu malament. Poden ser budistes, sikhs, musulmans, protestants, catòlics, jueus...

2.- En aquesta webquest hem treballat les Grans Religions més típiques, però en realitat queden moltes altres per descobrir. Així que per aquells que estiguin més interessats aquí teniu algunes web molt recomanables:

►sobre religió egípcia i greco-romana podeu consultar la següent adreça: http://www.ucatolicamz.edu.co/campusvirtual1/universidad/pastoral.htm (aneu a "la adoración del sol- Dioses y Diosas Míticos")

►sobre animisme, zoroastrisme, jainisme, confucianisme, taoísme i sintoísme, podeu trobar articles molt bons a: http://www.conoze.com/doc.php?doc=1436. Aneu al final d'aquesta pàgina i trobareu els enllaços cap als articles.

sobre ecumenisme i diàleg interreligiós: http://www.conoze.com/doc.php?doc=878