Activitats Lúdiques i esportives.
 
 
Diada Esportiva de  Catalunya  
            pels Drets Humans. 
. Data: Dimecres, 10 de Desembre 1.998 
Tema: Diada Esportiva de Catalunya pels Drets Humans.  
           Al matí, durant 1/2 h., tota l´escola va fer algun tipus d´activitat esportiva. Els nois i noies de 6è van ser els responsables de totes les estacions.  
            A la tarda es van fer tres activitats culturals: la lectura d´un manifest, l´Albert de 6è va tocar al violí "El Cant dels Ocells" i els alumnes de Primària van fer "la trena" com a símbol de solidaritat i pau.
 
  Comissió de Festes
Data: Divendres 12 de Febrer 1999.  
Tema: Carnestoltes 99.  
    Aquest Carnestoltes 99,  el Josep LLuís va triar la "disfressa" de Jordi Basté, presentador del programa esportiu en llengua catalana amb més audiència, "NO HO DIGUIS A NINGÚ".  
     A la foto no se sent la sintonía el programa que portava gravat en una cinta, i se sentia a travès d´un radiocassette que portava.
 
Vª Diada Esportiva 99 
            És la Festa de l´Esport a l´escola. Cap a mitjans de Maig es celebra, i amb anterioritat el DEF i els alumnes e 6è han preparat tota l´organització adient. 
               Es fan diferents "tallers d´activitat física/activitats diferenciades" per cada un dels 
cursos (agrupats per cicles). Són els alumnes de 6è els que porten cada TALLER (amb el seu Dossier explicatiu i la seva habilitat per portar cada grup). 
               Hi ha un horari de treball, tota l´escola al matí, i a la tarda un cicle practica un esport escollit pel DEF. Posteriorment es fa l´entrega de medalles i més endavant d´un recordatori de la Festa.(Una foto del grup-classe). 
               La valoració d´aquesta Festa, tant la que fa el Claustre com la de l´alumnat, és MOLT POSITIVA. 
               Aquest proper curs 1.999/2000 és any Olímpic, i per això mateix rebrem el suport de 
l´Àrea d´Esports de l´Ajuntament.
 
 

Tornar a pàgina inicial.