PRÀCTICA nº 4: La conservació dels aliments
Material |
|
|
|
Procediment |
|
| |
Observacions |
|
Les mongetes que estaven en aigua i amb aigua i sucre s'han fet malbé: fan mala olor i l'aigua s'ha tornat fosca. Les mongetes que estaven en oli, vinagre i aigua amb sal s'han conservat. Algunes mongetes han canviat de color però no fan mala olor ni el líquid ha canviat. Per tant, la sal, l'oli i el vinagre conserven els aliments. Aliments que conservem en sal: bacallà, anxoves, pernil salat... Aliments que conservem en oli: tonyina de llauna, sardines de llauna, tacos de formatge... Aliments que conservem en vinagre: olives, cogombres, cebetes, seitons (boquerons)... |
Conservació dels aliments |
|
Preparem els gots amb les mongetes |
|
Ho deixem una setmana |
Ho deixem una setmana |
Aquestes mongetes s'han fet malbé |
Aquestes mongetes s'han conservat |
Ho hem dibuixat |
Ho hem dibuixat |
Ho hem dibuixat |
Ho hem dibuixat |