El log-book (o log) era el document on el capità del vaixell anotava les incidències del viatge, és a dir, el "quadern de bitàcola". El weblog o "bitàcola de la web"és la relació i anotació que fa un navegant dels llocs de la Xarxa que ha visitat. Aquesta és la Weblog d'alumnes del CEIP Floresta. Esperem que us agradi.


Treball de les Competències Bàsiques de les Àrees de NTIC,
Música, Llengua, Imatge i Comunicació Audiovisual. Els i les alumnes han realitzat el text, el dibuix, la fotografia, el retoc fotogràfic, la música i el web.

La Música es controla amb el botó de dalt, si no sona, descarregueu el quicktime gratuït.

 

Yaiza
Alba
Héctor
Aurora
Nerea
Àlex
Sílvia
Elisabeth
Aitor
Pilar
Hicham
Sergio
Manel
Cristian
Miguel
Antonio
Mounir
Kevin
Noemí
Alejandro
Pedro
Gori

El log-book (o log) era el documento donde el capitán del barco anotaba las incidencias del viaje, el "cuaderno de bitácola".El weblog o "bitácola de la web" es la relación y anotación que hace un navegante de los lugares de la Red que ha visitado.Ésta és la Weblog de alumnos de 10 años del CEIP Floresta. Esperamos que os guste. Han trabajado las Competencias básicas de diferentes areas, haciendo el escrito, el dibujo, la fotografía y el retoque, la web y la música, que se controla con el botón de arriba, si no suena, descarga el quicktime gratis

Autors/es: Alumnes de 10 anys

Webmaster: jjubany1@xtec.cat

The log-book( or log) was the document where the ship captain took note of the incidents of the journey, "bitacola notebook". This weblog or "web bitacola" is the relation and anotation that a sailor takes from the web places that he has already visited. This is the Floresta (primary school) students 10 years old weblog. We hope you like it. They have worked the Basic competitions of different areas. They have made the writting, the drawing, the web, the picture, and the music which is controlled with the up botton. If it does not work, download quicktime free version.

Enllaços Jordi Jubany i Vila.