Tornar a l'índex

CARTA D'INVITACIÓ

Benvolguts companys de desfilades, processons i simpatitzants:

Després de l'èxit de la trobada d'armats de tot Catalunya celebrada el propassat any a Banyoles, (fotogafia de la trobada. 1.378 manaies de tot Catalunya) i emmarcat en els actes de celebració del 300 ANIVERSARI (1699-1999) DE LA CONGREGACIÓ DE LA MARE DE DÉU DELS DOLORS DE BESALÚ, el maniple de manaies i el cos d'estaferms del nostre poble hem decidit organitzar una trobada de tots els cossos de manaies, manages, armats i estaferms de les comarques gironines per així desfilar pels nobles carrers de la Comtal Vil·la, si a Déu Plau, el proper diumenge 9 d'abril de l'any 2000 (diumenge abans de Rams).

És per aquest motiu que hem confeccionat aquesta pàgina WEB per ser un punt de trobada de l'esmentat esdeveniment. tant important pel nostre poble. És del tot evident que només amb el suport i ajut de tots vosaltres podrem fer d'aquesta diada quelcom molt especial, quelcom per a recordar.

Serveixi doncs aquesta plana per a convidar a la participació a tots el maniples i cossos de manaies, armats, soldats romans i estaferms de les comarques gironines i a tothom interessat en la :

TROBADA DE MANAIES i ESTAFERMS DE LES COMARQUES GIRONINES

BESALÚ 9 d'abril de 2000

Esperant doncs poder gaudir de la vostra presència i que visiteu periòdicament aquesta plana per conèixer les notícies que vagin sortin rebeu salutacions de la comissió organitzadora.