SIMULADOR D'ESFORÇ FÍSIC

 

Aqui teniu una proposta de simulador per a l’àrea d’educació física que vaig començar l'any passat i no he acabat.

En primer lloc, he de confessar que no sóc professor de l’àrea, però tinc un passat intensament esportiu i la pràctica de diferents disciplines i mètodes d’entrenament m’ha donat uns certs coneixements (no gaires, ja veureu).

Aquest material interactiu només pretén fer visibles els efectes de diferents variables  sobre una persona que fa un esforç, concretament, es treballa sobre la figura d’un corredor.

La idea inicial seria poder parametritzar el corredor; edat, pes, condició física, consum de tabac…I poder veure gràficament com es comporten el seu ritme cardíac, la sensació d’esgotament físic i mental, la crema de calories…

A més, es pot controlar unes variables com són: la inclinació del terreny, el ritme de carrera, la hidratació i la temperatura externa. En versions posteriors es podria, fàcilment, incloure indicadors dels llindars i altres paràmentres (fins aqui arribo jo).

En aquest moment, seria interessant que algú em donés un cop de mà per poder ajustar la programació i que el simulador s’acosti a models reals.

Si algú es vol engrescar en acabar aquest projecte, si us plau, feu-me un correu.

Pepon Negre