Carmen Pérez Merino Web de Músicacarmen
Carmen Pérez Merino, professora de música, especialitat guitarra.

Va néixer al costat de l’olor de la bona fusta, ja que és neboda del conegut constructor de guitarres Manuel Pérez Pàez, de Granada.

Fou seleccionada per la Federació Catalana d’Atletisme i en guanyà el Campionat d’Espanya en l’especialitat de cross. Més tard estudià dansa i n’obtingué el Primer premi al concurs de Canet de Mar. L’any 1985, es féu mestra d’arts marcials i en quedà diverses vegades Campiona de Catalunya.
S’especialitzà en tècniques de relaxació, reeducació corporal i manteniment del cos, per tal d’aconseguir un millor rendiment psico-físic de l’individu, tant en la seva vida quotidiana com en la pràctica professional de la música. Es perfeccionà en tècniques Alexander amb l’especialista Alix Ricard. Aplicà els seus coneixements al gimnàs Sant Josep durant vuit anys i des de fa més de vint anys a l’Associació de l’Esplai de Sant Pol de Mar. Ha realitzat diversos cursos sobre lesions i malalties dels músics amb professionals com el Doctor Lluís Orozco, Jaume Roset i Dolors Rosinés.


Obtingué la Llicenciatura de Guitarra al Conservatori Superior de Música del Liceu, amb un excel·lent de nota mitjana del grau superior, estudiant amb Francesc de Paula, Jaume Torrent i Sergi Vicente. Paral.lelament estudia també electrònica, tècnic superior.
Ha realitzat cursos de guitarra elèctrica i de perfeccionament amb David Russell, F. Alomé, Lopategui, etc. Ha realitzat concerts a diferents ciutats de Catalunya, Andalusia, Alemanya, França etc. Fou membre de la Camerata de Guitarres de Francesc de Paula i del Quartet Cameraza, i ha format duets amb diferents músics professionals.


Inicià els seus estudis de Cant amb Pilar Adan, els quals continua juntament amb els de Flauta i Piano. Ha realitzat cursos sobre la veu amb Margarida Barbal, Eduard Baulida i de direcció de Cant Coral amb Óscar Boada , Elisenda Carrasco i Josep Vila. Ha dirigit corals d’arreu de Catalunya de veus blanques i mixtes, Participant diverses vegades en el projecte “Òpera a Secundària” del teatre del Liceu (TNC), i a les “Trobades de Corals de Catalunya”. Té enregistrats diversos CDs i com a compositora te un recull d’obres seves pensades per a joves estudiants de Guitarra.

Pedagògicament ha realitzat pràctiques al Conservatori del Liceu, ha fet el Curs d’Aptitud Pedagògica (CAP) a la Universitat Politècnica de Catalunya, i fou professora de música a l’Escola Pública Mare de Déu de la Misericòrdia de Canet de Mar, del 1994 al 1996. Actualment és professora de guitarra a l’Escola de Música de Canet de Mar, professora de Música d’Ensenyament Secundari, a l’IES Rocagrossa de Lloret de Mar, (on està a càrrec del projecte Art-Tic) i presidenta de l’associació J.O.G.M.A de guitarra de Calella.
Fou seleccionada per Montserrat Garriga pel premi de final de grau sobre el Pensament Estètic Musical. Ha participat al ” II Congrès Internacional de Música de Catalunya”,  al “I Congreso Nacional de Internet en el Aula”. i ha realitzat un curs d’aprofundiment sobre l’essència del flamenc a la Universitat de Barcelona.

Actualment està preparant la publicació del seu primer conte musical, un llibre sobre l’atenció a la diversitat i un “Master” en musicoteràpia, continuant dia a dia, amb la seva tasca de compositora i pedagoga.


Vols jugar al Sidoku?   Vols jugar a inventar música medieval?
Prova aquest joc!   
Vols jugar al simon musical?
sidoku medieval marciano

  Web Maite García 
   Maite
                          
                                            
   Clica Sobre la imatge
    i veuràs les fotos de...
        
   camarafotos
        l'albúm picasa                                                                   
          Blog de Música de Secundària
 
        
              mp3                                                                                                                                                          
Enllaç al Bloc de la Carmen PérezEnllaç a la Coral de l'IES RocagrossaEnllaç a L'Orquestra de Guitarres


Enllaç al Grup de Dansa de l'Institut
Grup de flautes de l'IES Rocagrossa   
   
        flautes
    


    Clica sobre la imatge per anar al  picasa
   
 
         PICASA
    Si vols conèixar el temps clica al mapa
 
       mapa temps


    Enllaç al navegador seamonkey

                logoseamonkey