carret de compra ANEM A COMPRAR!

Aquesta Cacera del Tresor està destinada a l’alumnat de l’Aula d’Acollida de Cicle Superior de Primària i de Primer Cicle d’ESO. Aquesta Cacera del Tresor té com a objectiu el de fomentar l’aprenentatge del tema del AA1 de les Compres.Jesús Nogués Noguera
jnogues2@xtec.cat

 

botiga una altra botiga


INTRODUCCIÓ

Vas a comprar? Acompanyes al pare o la mare a les botigues? En quines botigues compres?...Aquí farem un viatge pel món de les compres i les botigues.

 

PREGUNTES

1- Per començar, perquè no mires “El món per un forat” i també hi fas les activitats que es proposen?

2- Per seguir aprenent que et sembla si fem les activitats de “El Mercat”?

3- Quines botigues pots trobar en un mercat? Jo et proposo l’exemple del Mercat Ronda-Fleming, pots fer-ho en un document word.

4- Què s’hi ven en cada una d’elles? Busca-ho al diccionari d’internet i posa-ho junt al document word anterior.

5- Escriu el nom de cinc botigues que hi hagi al teu barri i el nom de cinc botigues que no estiguin al teu barri, però coneguis. Què s’hi ven en cada una d’elles?

6- Per què no realitzes la següent activitat del “Mud de Mots”, per tal de conèixer una mica més sobre els mercats i les botigues?

7- Quina joguina li compraries a la teva germana que acaba de complir 10 anys, i que puguis comprar en una botiga on-line?

8- Quan et costaria comprar una samarreta i uns pantalons curts (els més barats) per poder anar a fer un partit de futbol?

 

LA GRAN PREGUNTA

Creem un mercat?. Amb una cartolina, crea una llista de botigues que podem trobar en una ciutat. En cada una d’aquestes botigues pots explicar quin tipus de botiga és cada una d’elles, què s’hi ven, fotos de les botigues i dels productes que hi podem trobar, etc

 

RECURSOS D'INTERNET

Mon per un forat

El Mercat

Mercat Municipal Ronda-Fleming

DIDAC. Diccionari Català

Mud de Mots

Llibreria Abacus

Botiga Viladomat Sports

Google

Imatges Google