Albergínies farcides.

Ingredients:
- Carn per picar (porc, vedella).
- 1 ceba
- Tomata rallada
- Albergínies
- Formatge
- Oli, sal.
- Per la beixamel: llet, farina, ceba, pebre blanc, sal, oli.
ingredients
per la beixamel


Preparació:
1.- Es buiden les albergínies i la polpa es fa a trocets. es buiden i la polpa es trosseja
2.- Posem els trocets en un recipient adequat per al microones, s'afegeix una mica d'oli i o posem uns 20' al forn microones, a la màxima potència. oli i al microones
3.- Piquem, per separat, la carn, la ceba i la tomata. carn i tomata picada
4.- Fregim la carn i quan està pràcticament fregida afegim la ceba (reservem una mica de ceba picada per a la beixamel), ho remenem tot durant menys d'un minut, i afegim la tomata. Posem la sal i remenem una mica. fregim la carn afegim la ceba
fregim la cebaafegim la tomatacarn + ceba + tomata, tot fregidet
5.- Afegim l'albergínia i deixem que es vaja fregint tot fins que desaparega el “caldo” (menys de 10'). ara, afegirem l'albergínia trossejada ho fregim tot uns 10'
afegim sal
fregim fins que desaparega el caldet
açò ja va estant

Beixamel:

B1: Fregim la ceba picada fins que comença a fer-se doradeta fem la ceba doradeta

B2: Afegim dues cullerades de farina i ho remenem tot sense parar durant una mica.

2 cullerades de farinaremenem sense parar
B3: Afegim un got de llet, un poc de pebre, sal, i remenem a poc a poc fins que va espessant. afegim 1 got de lletafegim pebre, sal, remenem
remenem
va espessant mentre remenem
ja tenim la beixamel
6.- Omplim les albergínies amb la mescla que hem cuit i fregit. omplim amb el farcimentara, les cobrirem amb la beixamel i formatge.
7.- Posem la beixamel a sobre. hem posat la beixael i el formatge.
9.- Gratinem al forn. hmmmmmmmmmmm

Creative Commons 3.0
Aquesta obra està subjecta a una Llicència de Creative Commons