Portada "El Bages a Primària" Novetats Materials Enllaços Mapa del lloc web Test de coneixements del Bages Llibre de visites

EL BAGES A PRIMÀRIA

 
Mapes, gràfiques i altres recursos didàctics per a l'estudi de la comarca del Bages.


Aquest lloc web presenta una col·lecció de materials de treball sobre el Bages, fruit de diversos anys de recull i de preparació d'activitats didàctiques per als i les alumnes de Cicle Mitjà i de Cicle Superior. La majoria de materials s'han de descarregar i són en format "pdf" o d'imatge.

Agrairem qualsevol aportació dels visitants del lloc web. Ens podeu enviar un correu-e o deixar un escrit al Llibre de visites. Ens agradarà que ens feu conèixer altres pàgines amb materials interessants per estudiar la comarca del Bages o amb propostes didàctiques de geografia i història per a Primària.

Una part de material és d'elaboració pròpia, però també hi ha activitats que són d'altres autors. En el cas que l'autor o autora entengui que un material determinat no pot estar publicat en aquest lloc, només cal contactar amb nosaltres i el retirarem de seguida.

Ens agradarà que ens feu saber si heu trobat algun material que us sigui útil. També us estarem agraïts que ens informeu de qualsevol error que trobeu en el lloc o en els materials que hi presentem per tal que els puguem arreglar.


Portada "El Bages a Primària"
www.servicont.com
 
 
 
 
 
 
 
 
Portada "Didàctica"