diumenge 29 de juny de 2003

He fet alguns petits canvis al weblog aprofitant el nou programari de Blogger. Ara es pot veure un aclariment a l'enllaš Quadern i els arxius dels mesos anteriors mÚs entenedors.
Em queda encara acabar d'arreglar el full d'estils i fer que els enllašos ressaltin d'alguna manera. Per˛ aix˛ dˇna feina i a final de curs no tinc esma de res. NomÚs vull acabar..

divendres 27 de juny de 2003

He trobat un lloc de recursos educatius a la web per a la formaciˇ del professorat andal˙s. EstÓ allotjat a la web de juntadeandalucia i oh maravella! Ús un nuke. Aix˛ vol dir que el servidor andal˙s pels mestres (o sigui, l'Xtec andalusa) pot cˇrrer PHP i MySQL.

Per quŔ els catalans anem tan endarrerits en tots aquests avenšos tŔcnics? Abans tothom se'ns emmirallava. Ara som a la cua. Quan donarÓ Xtec mÚs espai i suport a aquesta tecnologia? Quan comenšarem a fer servir programari lliure de forma "oficial"?

Potser a partir de l'octubre?

dijous 26 de juny de 2003

Caram quin canvi els de Blogger! En primer lloc han estat un parell de dies sense funcionar per reformes.

Per˛ ara ja estÓ tot corretce . I han desaparegut els carÓcters xinesos!! QuŔ bÚ.

Quin goig tornar a llegir sense haver de fer exercicis d'imaginaciˇ.

Informe d'avenšos: molt pocs. Segueixo tradu´nt Moodle molt a poc a poc (hi ha molta feina), tinc adormit el Xoops per˛ de tant en tant em desperto amb coses de php com ara l'altra bitÓcola de prova

dissabte 21 de juny de 2003

Un enllaš interessant a un simulador planetari i com sempre programari lliure.

Si ja ho deia aquell: tot all˛ que val realment la pena a Internet Ús gratis.

diumenge 15 de juny de 2003

Cada dia soc mÚs partidari del codi lliure. I si no mireu aquest weblog de prova que he anomenat bitÓcola (original, oi?) que m'he descarregat de franc i m'he instalĚlat al servidor gratu´t webcindario.

Cal fer alguns retocs, per˛ pel temps que m'ha costat baixar el programari, editar la configuraciˇ, pujar-lo al servidor i arrencar-lo (30 minuts) no estÓ gens malament.
Ah! si alg˙ hi vol deixar la seva nomÚs cal que s'enregistri. Hi esteu totes convidades.

dijous 12 de juny de 2003

Ja tinc el .mooodle penjat i funcionant. Per˛ nomÚs em dona errors. No sÚ si sˇn del servidor o de quŔ, apart del fet que l'FTP se'm va deixar la meitat dels arxius pel camÝ. Mai no m'havia pssat: fer FTP i que no pugÚs tot l'arxiu sinˇ una part.
Per entrar-hi cal una clau per˛ no hi hamanera dp'accedir a la pÓgina de loging. A veure si l'arreglo.

dimarts 10 de juny de 2003

Avui sÝ que va bÚ el Blogger. Com que estan en proves deu haver-hi caigudes del servidor. Per cert al Blog This! no apareixen sÝmbols asiÓtics.
Quant al moodle els de la UJI ja han acabat la traducciˇ de la versiˇ 1..0.9 i jo segueixo sense solucionar el problema al config.php.

diumenge 8 de juny de 2003

Avui Blogger no va fi. No m'ha deixat entrar un parell de cops, sembla que per problemes amb el servidor.

Per altra banda m'he baixat i instalĚlat el FeedReader, un programet en codi obert que permet llegir notÝcies dels arxius RSS. Un hi escriu l'adreša de "l'alimentador" (p.ex:http://cent.uji.es/canals/octeto/rss) i quan estÓs connectat a Internet et va llegint els titulars i et permet fer-hi clic i llegir la notÝcia sencera. Molt ˙til per estar informat

dissabte 7 de juny de 2003

Acabo d'instalĚlar-me el Blog This i provo com va. De moment sembla que bÚ.
El que no m'ha funcionat Ús la possibilitat de fer clic amb el botˇ dret. Dˇna un problema amb l'IE6

He estat llegint una pila de posts a f˛rums d'ajuda a moodle i faqs i em sembla uqe ja tinc la soluciˇ per arrencar moodle. AixÝ que pugui la provarÚ a veure si me'n surto. I si no deixarÚ un missatge al f˛ruma veure si hi ha cap Ónima caritativa que m'ajudi.

divendres 6 de juny de 2003

No me'n surto de penjar el moodle. Sempre apareix el mateix problema al config.php i no hi ha manera que tiri endavant. Em sembla que el problema ve del propi servidor que estÓ congestionat: hi ha problemes al FTP, al baixar les pÓgines i l'ajuda provÚ d'un f˛rum. I la soluciˇ Ús clara: buscar un servidor de pagament i que ofereixi un servei d'ajuda.

╔s el mateix que llegia ara a Barrapunto sobre l'eterna discussiˇ sobre el programari lliure: De quŔ viu un programador que fa promari lliure? Molta gent diu que, com la majoria d'empreses com ara Microsoft o Oracle, del valor afegit: consultoria, resoldre problemes, fer manuals, etc. AixÝ que sempre acabem a l'empresa privada: el nostre mˇn es mou per diners i per 4 gilipo.. que innoven.

dijous 5 de juny de 2003

Problemes al penjar moodle a webcindario. Van comenšar al fer FTP que es deixava la meitat dels arxius o parts d'aquest (una cosa mai vista). A mÚs el servidor tallava la comunicaciˇ quan li abellia. Un cop revisat tot, carpeta per carpeta, he intentat configurar el config.php per˛ hi ha un punt en quŔ no me'n surto. segur que Ús una tonteria, per˛ no em deixa seguir.
A veure si me'n puc sortir.
Comenšo a traduir l'arxiu quiz.php de la versiˇ catalana desprÚs de fer el moodle.php.

diumenge 1 de juny de 2003

Acabo d'afegir un enllaš cap al meu fotolog en la plantilla. Penso que cal comenšar a crear un anell de weblogs i fotologs, si mÚs no dins del nostre camp.

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons