dimarts 30 d’agost de 2005

Malícia o estupidesa?

Una de les meves frases preferides és:

Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity

Ara, però, tremolo pensant quan l'estupidesa es barreja amb la malícia. Que és el cas.

diumenge 28 d’agost de 2005

S'han acabat les vacances

Ja he tornat. Després de quasi bé dos mesos sense treballar amb l'ordinador, avui, un cop acabades les vacances (demà m'hi poso) ja torno a ser aquí.

Dic que no he treballat amb l'ordinador tot i que m'hi he acostat un parell de cops: al Futuroscope, on vaig veure els teclats francesos, a finals de juliol des de casa quan vaig començar a muntar el Mambo i a l'agost un parell de cops des d'algun cafè d'Internet. Però res seriós.

Com he pogut aguantar tant de temps sense la meva estimada màquina? Doncs bé, m'he dedicat a fer altres coses: estar amb la família, passejar, voltar amb bici, llegir, estudiar LaTeX i pensar, sobretot pensar.

M'he llegit el llibre de LaTeX i, tot i que no podia practicar, he pogut fer el que normalment no faig: primer llegir. Quan tinc l'ordinador a mà primer faig i, en acabat, em miro les instruccions. Resultat: una pèrdua de temps considerable. Així que ara que no tenia màquina primer m'he dedicat a llegir i entendre molts conceptes que tenia vistos, però no païts.
Ara quan m'hi posi, serà amb més coneixement de causa.

Creative Commons License
Aquesta obra està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Compartir Igual 3.0 Espanya de Creative Commons