6 passes per aconseguir un Blog a LaComunitat.net

1.- visiteu el lloc web http://www.lacomunitat.net Feu-hi un bon repàs i visiteu les darreres actualitzacions dels blogs d'altres persones. D'aquesta manera podeu arribar a tenir una idea més clara de què és un Blog, weblog o Bitàcola i sobre què hi sol escriure la gent. Tanmateix després vosaltres hi podreu posar el que vulgueu, penseu que serà vostra.


 

2.- Per poder gaudir del servei cal que estem registrats, per això cal anar a Registra't del .::Menú::. (esquerra de la pàgina). S'obrirà la pàgina de registre:

on heu d'escriure el nom d'usuari que vulgueu, una contrasenya que recordeu fàcilment, la torneu a escriure per assegurar-vos, i doneu un nom al vostre Blog, per exemple El diari de Patrícia ;-).

A continuació podeu triar una plantilla a través del menú desplegable. Quan n'escolliu una veureu a sota una previsualització en miniatura de l'aspecte que tindrà.

Per acabar premeu el botó Registre per deixar les vostres dades al servidor i obtenir l'espai del Blog.

3.- Us apareix un petit missatge conforme heu estat acceptats a LaComunitat:

Feu clic a Entra i ja podreu començar a treballar amb el Blog.

4.- En aquesta pantalla ja podeu escriure el que vulgueu. Penseu que el que hi deixeu serà el que després veuran els visitants del Blog, així que repenseu-vos-hi:

El Títol és el nom de la vostra aportació, una mena de resum del que hi direu. El Missatge és el contingut, tota l'extensió del que hi vulgueu deixar. Per millorar la presentació podeu seleccionar el text escrit i a través de les icones canviar-li el format (negreta, cursiva, etc). La resta d'opcions les podeu deixar en blanc de moment.

Feu clic al botó Enviar del capdavall de la pàgina per penjar l'entrada al Blog.

5.- Visiteu el vostre Blog i si convé canviar alguna cosa encara sou a temps de fer-ho.

 

6.- Quan vulgueu tornar a entrar a editar el vostre Blog aneu a la pàgina de LaComunitat: http://www.lacomunitat.net primer cal que escriviu les vostres dades a la part superior dreta de la pàgina, on diu Usuari i Clau o a Entrada usuaris sota el .::Menú::. de l'esquerra:

Un cop heu entrat us apareixerà la pàgina per afegir una nova entrada al Blog.

Ara ja teniu un Blog propi.

Esciviu-hi i mantingueu-lo força temps.

És una eina de comunicació molt potent