Joana Sanz
Enric Puig
Joana Sanz Montmany
Enric Puig Amat

La Joana, actualment, és professora d'Educació Física al CEIP Can Massallera de Sant Boi. També ha fet classes d'Educació Física al CEIP Josep Mª Ciurana i a l'Institut de Camps Blancs a Sant Boi.

L'Enric, actualment, és professor d'Educació Física al CEIP Lluís Vives de Castelldefels. També ha fet classe d'Educació Física als CEIPs El Solell, de La Palma,i Antoni Gaudí i Marianao de Sant Boi.

Al Novembre de 1999, després de veure que a Internet, no hi havia massa informació de la nostra àrea, i la que hi havia estava molt dispersa, vem decidir fer una pàgina on hi hagués tota aquella informació interessant pel professorat d'Educació Física, que haviem estat buscant i que ens costava tant de trobar, i d'aquí va sorgir la idea de crear una web de Recursos curriculars d'Educació Física.
Ara encetem una nova fase, on, gracies a la llicència d'estudis concedida enguany per portar a terme una ampliació molt important, anirem afegint paulatinament molta més informació que ens pot interessar a tots i totes.
Esperem que aquesta nova fase tingui tant de ressó o més que la que hem tingut fins ara.